Și-a ținut sarcina ascunsă, iar acum a născut în mare secret! Cristina Rus a devenit mămică pentru a doua oară

Publicat: 04/02/2020 | 13:29

Bucurie mare în familia Cristinei Rus! Artista și-a ținut sarcina ascunsă până în luna a 7-a, iar acum a născut în mare, mare secret! Se pare că totul s-a întâmplat pe 19 ianuarie. 

Cristina Rus a devenit mămică pentru a doua oară, iar totul s-a întâmplat în mare secret. Potrivit informațiilor oferite de viva.ro, artista a născut pe 19 ianuarie și este cum nu se poate mai fericită. Timp de 7 luni, Cristina Rus și-a ascuns sarcina de ochii curioșilor. A dat vestea când nimeni nu se aștepta, iar acum trăiește din nou miracolul de a avea un bebeluș.

„Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puțin și nasc… În ianuarie se va întâmpla, nu știu exact data la care va vrea să vină pe lume. Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afișat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiță”, a spus Crsitina Rus, pentru sursa citată.

Cristina Rus a decis să se retragă din showbiz și să se concenteze mai mult pe viața de familie. Dacă după încheierea colaborării cu Andreea Bănică, pentru trupa Blondy a încercat să facă muzică pe cont propriu, ceva mai târziu, Cristina Rus a decis că este timpul să facă altceva cu viața ei. Vedeta mai are 2 copii cu soțul ei, o fetiță și un băiețel de care este tare mândră.