Și-a supărat iubita, iar răzbunarea ei a fost dură! Femeia a incendiat mașina fostului

Publicat: 20/04/2021 | 22:04

O ceartă în cuplu s-a sfârșit cum nu se poate mai prost pentru un bărbat din Constanța. Partenera acestuia nu a fost mulțumită după un scandal monstru, așa că a trecut la etapa a doua și i-a incendiat mașina iubitului.

Cei doi parteneri au început un scandal de zile mari în mijlocul străzi și numai intervenția oamenilor legii i-a putut liniști. Deși părea că totul s-a încheiat, femeia nu a fost liniștită așa că a trecut la planul doi: răzbunarea. A așteptat ca partenerul ei să intre în casă, iar apoi i-a dat foc la mașină. (CITEȘTE ȘI: SCENE DE GROAZĂ ÎN DÂMBOVIȚA! O FEMEIE ȘI-A ÎNJUNGHIAT IUBITUL DUPĂ O CEARTĂ)

Potrivit oamenilor legii, femeia a dat foc unei pături ce se afla pe scaunul din dreapta al mașinii, a închis ușa și a lăsat totul să ardă. La scurt timp iubitul acesteia a văzut că din mașina lui iese fum așa că a solicitat intervenția pompierilor. Cei doi au ajuns în instanță, iar femeia a fost pedepsită.

Ce a decis instanța?

Cazul celor doi a ajuns în fața judecătorilor. Se pare că femeia a provocat un prejudiciu de 4500 de lei și a fost acuzată pentru comiterea infracţiunii de distrugere. Femeia și-a recunoscut faptele și a cooperat cu autoritățile pe tot parcursul procesului.

Astfel, instanţa a avut în vedere, alături de gravitatea infracţiunii, şi circumstanţele personale ale inculpatei, necunoscută cu antecedente penale şi care a manifestat o atitudine sinceră pe parcursul procesului penal. În urma celor întâmplate femeia a primit doi ani de închisoare cu suspendare. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

(VEZI ȘI: SCANDAL MONSTRU LA VASLUI. UN JURNALIST CELEBRU SE CEARTĂ CU POLIȚIA ÎN MIJLOCUL ORAȘULUI VIDEO)