Și-a șters lacrimile și a ieșit la distracție! Cum își sărbătorește Bianca Drăgușanu ziua de naștere, la doar câteva ore după scandalul cu Alex Bodi!

Publicat: 06/03/2020 | 23:23

După o zi extrem de agitată, plină de scandaluri și lacrimi, Bianca Drăgușanu încheie frumos, cu o petrecere. Deși în urmă cu câteva ore, declara în cadrul emisiunii ”Teo Show” că nu crede că va mai face nimic de ziua ei de naștere, din cauza certurilor cu Alex Bodi, iată că… încă o dată Bianca dovedește cât este de puternică. Blondina și-a șters lacrimile, s-a aranjat ca o divă și a ieșit cu prietenii în oraș.

Bianca Drăgușanu știe cum să  se ”răzbune” pe soțul ei după ce a supărat-o chiar în ziua împlinirii celor 38 de ani. Vedeta s-a îmbrăcat cu cea mai provocatoare rochie din garderobă, extrem de sexy, mulată, decoltată, bej și strălucitoare din cap până în picioare  și a mers într-un local select din Capitală. Acolo prietenii acesteia au așteptat-o să înceapă distracția.

Bianca Drăgușanu s-a lăudat pe Instagram și cu un cadou primit de ziua ei – o pereche de ochelari Gucci, pe care toți invitații săi i-au admirat.