Și-a pus capăt zilelor! Un bărbat din Iași s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc. Declarațiile soției îndurerate

Publicat: 04/03/2021 | 17:08

Un caz tragic a avut loc astăzi, în Iași, în zona Nicolina. Un bărbat, în vârstă de 66 de ani și-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la etajul patru al unui bloc. Soția acestuia este șocată de gestul bărbatului.

Din primele informații, bărbatul ar fi avut anumite probleme de sănătate, iar acestea au dus la decizia de a se sinucide. Imediat după incident, la fața locului au ajuns oamenii legii dar şi echipajele de prim ajutor.

Din păcate, pentru bărbatul sinucigaș nu s-a mai putut face nimic, iar echipajele medicale au fost nevoite să declare decesul, potrivit biz.ro. (CITEȘTE ȘI: GESTUL EXTREM AL UNUI BĂRBAT! ȘI-A UCIS COPILUL DE DOI ANI, IAR APOI S-A SINUCIS. A LĂSAT UN BILET DE ADIO ÎN CARE EXPLICĂ TOTUL)

Mărturiile cutremurătoare al soției

Se pare că alături de bărbat, în casă, se afla și soția acestuia. Femeia a fost șocată de acțiunea partenerului de viață și le-a povestit anchetatorilor cum s-au întâmplat lucrurile. (VEZI ȘI: UN TÂNĂR DE 29 DIN IAȘI S-A SINUCIS! MOTIVUL SURPRINZĂTOR PENTRU CARE A ALES SĂ-ȘI PUNĂ CAPĂT ZILELOR)

Aceasta a declarat că soțul ei avea unele probleme de sănătate, dar nu s-a gândit niciodată că bărbatul ar putea recurge la un asemenea geste. Mai mult, femeia a povestit șirul evenimentelor, care este cutremurător. Se pare că bărbatul pur și simplu s-a trezit, s-a ridicat din pat și ulterior a sărit pe fereastră.