Și-a înscenat un accident, dar a omis faptul că în zonă erau camere de filmat. Ce pedeapsă riscă femeia

Publicat: 26/04/2021 | 08:00

O femeie din București a pus în scenă un spectacol de zile mari. Aceasta și-a înscenat un accident, dar a omis faptul că în zonă se aflau camere de filmat. Femeia este acum cercetată penal.

Totul s-a întâmplat seara trecută, în Capitală, în jurul orei 19:00. Femeia a intenționat să însceneze un accident și s-a aruncat pe șosea în fața unei mașini. Din fericire șoferul mașinii circula cu viteză redusă și a oprit cu mult înainte de ajunge la femeie. (CITEȘTE ȘI: GRAV ACCIDENT ÎN COMANA, JUDEȚUL CONSTANȚA. MAȘINĂ RUPTĂ ÎN DOUĂ, ȘOFER MORT PE LOC)

Camerele de supraveghere din apropriere au înregistrat totul. În imaginile surprinse se vede cum femeia merge pe jos, chiar pe stradă, printre maşini, iar în momentul în care ajunge în dreptul unei treceri pentru pietoni, marcajul fiind foarte puţin vizibil, se aruncă pe şosea.

Șoferul mașinii a oprit autoturismul cu mult înainte de a ajunge la femeia. Acesta a coborât imediat, crezând că tinerei i s-a făcut rău. Însă a avut parte de o adevărată surpriză atunci când femeia l-a acuzat că a lovit-o cu mașina și a sunat la 112.

Din fericire pentru șofer, camerele de supraveghere au surprins întreg evenimentul, iar polițiștii au putut să vadă cum s-au întâmplat, de fapt, lucrurile. Femeia este acum cercetată penal.

(VEZI ȘI: GRAV ACCIDENT ÎN CAPITALĂ. PATRU PERSOANE AU FOST RĂNITE, DUPĂ CE DOUĂ MAȘINI S-AU CIOCNIT)