Și-a dat demisia de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”: ”Am stat aproape șase ani, o să-mi fie dor de voi!”

Publicat: 06/12/2019 | 16:34

Schimbări la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. După aproape șase ani și-a dat demisia!

Amalia Țîecă și-a dat demisia de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Bruneta și-a luat astăzi ”La revedere” de la telespectatori, iar cel care a făcut anunțul a fost Răzvan Simion: „Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că profesional, ea face un pas uriaș. Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulțumiți din avionul în care sunteți. Nu zic mai mult. Îi mulțumim pentru câțiva ani!”.

Amalia și-a dat demisia deoarece începe o nouă etapă în viața ei. Ea va deveni stewardesă.

„Vă reamintesc, pe Amalia am găsit-o cântăreață fiind. A venit absolute în joacă să dea o probă de muncă aici. Dar chiar a fost în joacă. Bine, avea și un aspect corespunzătpor fizic. Acum, de când e mămică,arată mult mai bine, că de aia am păstrat-o. Noi o știm de la 15-16 ani, de când venea cu chitara aia mare în platou și de atunci lucrurile s-au dezvoltat. Uite că am făcut copii, botezuri, am trecut prin bune, prin rele”, a mai completat Răzvan Simion.

„Și eu vă mulțumesc frumos că ați fost lângă mine atâta timp și m-ați văzut în toate momentele mele. Plus că și pe Luca l-ați văzut crescând. Astăzi face cinci ani. L-ai ținut în brațe la botez. Am stat aproape șase ani, o să-mi fie dor de voi! M-ați făcut să plâng!”, a spus Amalia Ștefania Țîrcă.

Amalia, fericită cu iubitul pilot

Amalia a trecut peste despărţirea de politicianul Cici și s-a îndrăgostit nebuneşte de un pilot.

Colega lui Răzvan & Dani pluteşte din nou pe aripile dragostei. De când şi-a asumat relaţia cu Andrei, sunt peste tot împreună. Vedeta postează des fotografii de la spectacolele aeriene, unde pilotul realizează acrobații pe cer, cu avionul. Deşi este o mămică responsabilă şi se dedică întru totul fiului ei, pe care îl are cu fostul soţ, Amalia nu îşi neglijează nici noul iubit  şi profită din plin de timpul petrecut în compania lui.