Și-a dat demisia de la Antena 1! Anunț-șoc azi-noapte, în direct la Xtra Night Show

Publicat: 24/03/2020 | 08:54

Cu toate că nimeni nu s-ar fi așteptat la un astfel de anunț în toiul nopții, mai ales în contextul în care subiectul fierbinte rămâne criza coronavirusului care a făcut primele victime și în România, iată că emisiunea moderată de Dan Capatos la Antena 1 a oferit o surpriză telespectatorilor.

Frumoasa Vika Jigulina se desparte de Antena 1, iar admiratorii săi nu o vor mai putea vedea în emisiunea ”Xtra Night Show”. Vika Jigulina este producătoare muzicală, cântăreață și DJ din Republica Moldova. Din anul 2000, Vika trăiește și activează în România.

Vika Jigulina – Victoria Corneva, așa cum este trecută în actul de identitate  – s-a născut pe 18 februarie 1986, în orașul Cahul din Republica Moldova și a absolvit Liceul de Muzică care poartă numele sopranei Maria Cebotari. În anul 2000, s-a mutat în Timișoara, unde și-a continuat studiile muzicale. Vika a lucrat în mai multe cluburi din Timișoara și a ajuns să lucreze, în cele din urmă, în București, unde locuiește în prezent. A obținut postul de moderator al unei emisiuni săptămânale, la Radio Deea și, mai târziu, la postul de radio VIBE FM, care i-au adus notorietate națională.

(VEZI ȘI AICI: BREAKING NEWS. ANTENA 1 A OFERTAT PENTRU OBSERVATOR UNA DINTRE VEDETELE ”ȘTIRILOR PRO TV”!)

Vika Jigulina