Și-a cerut iubita de soție în timp ce jandarmii îl percheziționau! S-a întâmplat în Bistrița, iar surpriza a fost de proporții

Publicat: 06/05/2021 | 16:35

Un tânăr din Bistrița și-a cerut iubita de soție chiar în timp ce era percheziționat de jandarmi. Totul a fost însă pus la cale chiar de bărbatul care urma să facă marele pas din viață.

Tănărul se afla la o terasă ci ubita lui, când o patrulă de jandarmi l-a luat la întrebări. A fost pus cu mâinile pe mașină și percheziționat. Iubita privea înmărmurită pe trotuar. Din buzunarul tânărului, jandarmul a scos o cutie. Pe care tânărul a luat-o, a desfăcut-o, a îngenuncheat în fața iubitei și a cerut-o de soție.

Și-a cerut iubita de soție în timp ce jandarmii îl percheziționau! S-a întâmplat în Bistrița

Iată postarea făcută pe pagina de Facebook a Jandarmeriei: „Ce au descoperit jandarmii năsăudeni asupra unui tânăr, la o simplă verificare a respectării măsurilor în contextul pandemiei, la o terasă din orașul academicienilor?

CITEȘTE ȘI: DOI JANDARMI SUNT URMĂRIȚI PENAL, DUPĂ MOARTEA BĂRBATULUI DIN PITEȘTI

Pe timpul unei acțiuni punctuale executate la o terasă de către jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție din orașul Năsăud, oamenii legii au descoperit asupra unui tânăr o cutiuță de dimensiuni reduse, pe care o avea ascunsă într-un buzunar.

Acesta a fost legitimat de către jandarmi iar când a fost întrebat dacă are ceva de ascuns, a devenit neliniștit și vădit emoționat deoarece în cutiuță se afla…un cadou deosebit pentru iubita sa, pe care dorea să o ceară de soție.

– Vrei să fii soția mea? a întrebat Daniel cu emoție în glas.

– Da! i-a răspuns Ariana, foarte surprinsă de gestul iubitului său.

NU RATA: O MAȘINĂ DE LA GRUPAREA MOBILĂ DE JANDARMI BACĂU A ACCIDENTAT GRAV UN PIETON CARE TRAVERSA NEREGULAMENTAR. BĂRBATUL A DECEDAT LA SCURT TIMP

Din fericire aceasta a fost o surpriză pusă la cale de către Daniel pentru Ariana, fata pe care o iubește de peste 3 ani și pe care a dorit să o ceară în căsătorie într-un mod mai puțin convențional, complici fiindu-i jandarmii năsăudeni.

Le dorim celor doi tineri Casă de Piatră, multă fericire și să păstreze mereu în suflet dragostea care i-a unit pentru totdeauna!”

Sursa foto: Facebook / Jandarmeria Bistrița