Show de colecție cu Fuego, duminică, la TVR 2!

Publicat: 12/12/2019 | 13:13

A spune vorbe frumoase despre România este, de multe ori, singura șansă pe care i-o mai putem acorda acestei țări. Nu că n-ar merita, dar sunt mulți cei care văd totul diferit. Fuego, la TVR 2, la „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, nu oferă adevărul absolut, dar preferă să prezinte pentru public pagini importante ale culturii noastre, într-un show variat, complex, care iese din tipare. Spune vorbe frumoase despre simbolurile noastre și despre cei care și-au dedicat viața artei autohtone!(CITEȘTE ȘI: ION DICHISEANU, ÎN LACRIMI LA CONCERTUL LUI FUEGO DE LA SALA PALATULUI!)

Duminica acesta, de la ora 15.00, la TVR 2, el prezintă o gala a diversității, cu momente de referință, capitole distincte, eroi de ieri până azi și multă emoție ambalată frumos. Nu vor lipsi colindele și cântecele de Crăciun, specifice acestei perioade. Ne va face onoarea și ne va vorbi despre inteligența materiei, despre sentimente și despre experiențe, marele om de cultură român, medic neurolog și psiholog Dumitru Constantin Dulcan. Acesta a pregătit câteva istorii interesante, provocat fiind de întrebările lui Paul Surugiu-Fuego. O lecție de viață ne va oferi Mirel Ilie, un preot cu har, cu talent și suflet bun. Acesta oferă, pe lângă multe altele, oamenilor cu nevoi speciale, slujbele în limbajul mimico-gestual. (NU RATA: EX-SOȚIA CELEBRULUI FOTBALIST DIN „GENERAȚIA DE AUR”, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚ: “ÎMI ESTE RUȘINE CĂ…”)

Show de colecție cu Fuego, duminică, la TVR 2!

Minunata actriță Alexandrina Halic, simbolul copilăriei noastre, cu vocea sa inconfundabilă, ne va bucura cu povețile sale și va spune ce-nseamnă pentru ea, teatrul și lumea copiilor. Alături de Fuego, va crea un moment special, sensibil, minunat! Celebrul tenor Florin Georgescu ne va cânta și ne va povesti despre succesul de cândva, dar și despre ce face astăzi. Împreună cu Paul, ei ne vor prezenta “Celebrul concert pentru soare și cer albastru în do major!” Minunata artistă Maria Nagy este o lecție de muzică, un suflet special și-un om despre care trebuie să ne interesăm mai mult și mai bine. Ne va cânta o premieră, ne va vorbi despre anii de debut și desigur, va face un duet de referință alături de Paul!(NU RATA: ADELINA PESTRIȚU, NEGOCIERI INTENSE CU ANTENA 1 ȘI KANAL D. AM AFLAT CE EMISIUNI I S-AU PROPUS)

Show de colecție cu Fuego, duminică, la TVR 2!

Ajungem duminică și la un tablou colorat al muzicii românești – muzica lăutărească. Ne pășește pragul, într-o formă de zile mari, Cornelia Catanga. Aceasta ne va cânta o celebră piesă și ne va povesti despre povestea sa de dragoste alături de Aurel Pădureanu, care a pregătit și el, la rândul său, o melodie de referință. Surpriza vine de la fiul lor, Alexandru Pădureanu, care ne va uimi cu felul în care cântă la pian, o partitură dintr-un film celebru.

Show de colecție cu Fuego, duminică, la TVR 2!

Alături de Paul Surugiu, cei patru vor interpreta unul dintre cele mai celebre și iubite cântece ale acestui gen, o odă scrisă de Temistocle Popa și Mihai Maximilian. Superbe vor fi melodiile marca Fuego, în momentele speciale create alături de baletul Florin Mariș, dar și de trupa Supermarket!