Shakira nu vrea să se căsătorească. Motivul șocant al câtăreței

Publicat: 20/01/2020 | 22:23

Shakira şi Gerard Pique au o relație de mai bine de zece ani. Chiar dacă este cazul să facă pasul următor, cântăreața nici nu vrea să audă de căsătorie.

Diva de 43 de ani are o relație frumoasă cu fotbalistul Gerard Pique, care este mai mic cu zece ani ca ea. Cei doi sau cunoscut la Campionatul Mondial de fotbal din Africa de Sud, cu zece ani în urmă. De atunci formează unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite dintre cupluriele mondene. (CITEȘTE ȘI: SHAKIRA, ÎN DOLIU: ”NE VOM AMINTI ÎNTOTDEAUNA CU DRAG DE TINE…”)

Shakira este mamă a doi copii, dar de căsătorie nici nu vrea să audă. Pentru că între ea și iubitul ei există o diferență mare de vârstă, câtăreața are grijă să fie mereu în formă și să îl țină pe bărbat în alertă și preocupat să o cucerească .

Artista crede că dacă s-ar căsători interesul lui Pique ar dispărea și relația ar deveni monotonă. Dacă de obicei bărbații sunt cei care se tem să facă pasul cel mare și încearcă să fugă cât mai mult de acest angajament, în cazul Shakirei este invers. (VEZI ȘI: SHAKIRA ESTE ÎNSĂRCINATĂ? VEDETA ȘI-A PUS FANII PE GÂNDURI DUPĂ ULTIMA APARIȚIE)

Invitată în cadrul emisiunii 60 Minutes, artista a recunoscut care sunt motivele ce o fac să stea departe de rochia de mireasă și de ce preferă o relație simplă.  „Căsătoria mă sperie. Nu vreau să mă privească ca pe soția sa, ci mai degrabă ca pe iubita sa, amanta sa. Ea ca acel fruct interzis. Prefer să-l țin mereu în alertă, atent. Prefer să se gândească că totul este posibil, depinde de comportamentul său”, a  declarat Shakira.