Sfatul zilei de joi, 20 februarie 2020! Nativii Leu sunt sfătuiți să evite persoanele toxice

Publicat: 19/02/2020 | 16:50

Pentru ziua de 20 februarie 2020, astrologii au observat deja cum s-au aliniat stelele și planetele pentru fiecare zodie în parte. În timp ce Racii vor avea o zi agitată, ei fiind într-o perioadă a vieții în care pun punct unui capitol important, nativii Leu sunt sfătuiți să evite persoanele toxice.

Citește și: Superputerile” zodiilor din horoscop. Capricornii folosesc cifrele ca nimeni alții. Leii au premoniții

Sfatul zilei, 20 februarie 2020 pentru fiecare zodie

Berbec – Experiențele frumoase sau mai puțin plăcute se întâmplă periodic în viața oricui, nu-i așa? Iar astăzi, pentru nativii acestei zodii sunt șanse mari să trăiască o situație sau un eveniment care tot apare mod repetitiv în viața lor. Și asta fie pentru că nu au reușit să profite din prin de pe urma acestuia, fie pentru că nu și-au învățat lecția. Așadar, mare atenție!

Taur – Azi, simți că o bucurie infinită în suflet, chiar dacă ziua de joi în sine, aparent, nu te pune în situatii care să îți aducă emoții frumoase. Motivul? Ei bine, starea asta de fericire deplină vine din interior, iar acest lucru te ajută să răspândeși lumina și asupra celor cu care vei interacționa astăzi.

Gemeni – Specialiștii spun că semnul tău zodiacal se află în sfera relațiilor. Iar sfatul acestora pentru azi este următorul: cu multă iubire, toleranță și empatie, poți rezolva toate neînțelegerile apărute de-a lungul zilei. Fii atent la relațiile delicate pe care le ai cu unele dintre persoanele din viața ta.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2020

Rac – Astrologii au dezvăluit că, pentru nativii acestei zodii, joi, 20 februarie 2020, s-ar putea să fie cea mai reușită zi din această săptămână, dar și cea mai agitată! Se apropie de linia de finiș, e final de etapă, se închide un capitol, vine momentul în care trebuie să transezi clar anumite lucruri. Gestionează lucrurile așa cum simți cu inima, cu sufletul!

Leu – Ești tonic și vesel, iar sfatul astrelor pentru astăzi este să stai departe sau să eviți cât poți persoanele toxice din jurul tău. Nu lăsa ca energia lor negativă să ajungă la tine! Ești construit să vezi lucrurile diferit, să fii cel care găsește soluții, nu, cel care se plânge încontinuu.

Fecioară – Astăzi sunt favorizate interacțiunile sociale. Știm, agenda ta este destul de plină, însă, specialiștii te sfătuiesc să nu te grăbești și să sari de la un proiect la altul. Și încă ceva: bucură-te de oamenii cu care vei interacționa!

Citește și: Super-horoscopul iubirii pentru 2020: care este zodia cea mai norocoasă în dragoste?!

Balanță – Semnul tău zodiacal se află în sectorul rădăcinilor, motiv pentru care îți vei reaminti azi cât de importantă este, de fapt, familia pentru tine. Universul îți oferă astăzi posibilitatea să le arăți celor dragi cât de mult apreciezi că sunt in viața ta.

Scorpion – Astăzi, vei socializa mai mult decât o faci de obicei și vei avea surprize plăcute atât la locul de muncă, dar și acasă, în familie. Încearcă să faci lucruri care să te ajute să te mai relaxezi: mergi la cinema, pleacă într-o escapadă sau ieși cu prietenii în oraș.

Săgetător – Potrivit specialiștilor, semnul tău zodiacal se află în sfera vieții și îți oferă mai multe oportunități de a te afirma, de a fi respectat și apreciat. Recomandarea zilei: trebuie să profiți de șansele care vin spre tine! Care sunt informațiile de care ai nevoie? Ce te poate ajuta să te mobilizezi?

Citește și: Avem cel mai detaliat horoscop chinezesc pentru Noul An: ”Vor fi momente pline de armonie, însă…”

Capricorn – Azi sunt favorizate activitățile de grup și s-ar putea să te trezești că ți se oferă posibilitatea de a fi liderul unui grup. Înarmează-te cu răbdare și putere și vei reuși să fii un conducător excelent!

Vărsător – De-a lungul zilei de joi, 20 februarie 2020, vei primi tot felul de indicii că este momentul să mergi mai departe, să-ți continui drumul, să nu te lași descumpănit sau intimidat de câteva eșecuri. Lucrurile bune se contruiesc cu atenție, încet, fără să fie forțate, fără să se insite, spun astrologii!

Pești – Astăzi vei fi cuprins de câteva trăiri și emotii mixte, iar recomandarea astrelor este să nu lași gelozia sau încăpățânarea să decidă modul în care alegi să răspunzi în fața unor situații neplăcute. De asemenea, s-ar putea ca azi să fii inflexibil atunci când va fi vorba să ieși din zona ta de confort.