Sfâșietor! O mamă fierbe pietre în oală pentru a-și amăgi copiii morți de foame! Micuții păcăliți adorm cu gândul că se face mâncarea VIDEO

Publicat: 01/05/2020 | 08:03

Povestea este sfâșietoare și a făcut înconjurul lumii. Dezvăluirea situației prin care trece mama a opt copii a condus la efortul fără precedent a conaționalilor femeii pentru a-i oferi ajutor. (CITEȘTE ȘI: MESAJUL SFÂȘIETOR AL SIMONEI GHERGHE DUPĂ MOARTEA COLEGULUI ”ZEFI”: ”MĂ TOT GÂNDESC ȘI NU-MI VINE SĂ CRED!”)

Peninah Bahati Kitsao, o femeie din Kanya, s-a prefăcut că gătește pentru copiii ei înfometați, în recipient fiind doar pietre, sperând că aceștia vor adormi în timp ce așteptau ca „masa” să fie gata, scrie digi24.ro. Ea locuiește în Mombasa și și-a pierdut toate sursele de venit din cauza măsurilor de restricție și distanțare social, ca urmare a pandemiei de coronavirus. Kitsao era spălătoseară în satul ei, dar a rămas fără locul de muncă.

NU RATA: COVID-19 A UCIS UN SALVATOR! MESAJUL SFÂȘIETOR AL COLEGULUI DE LA ISU: ”DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN ÎMPĂRĂȚIA CERURILOR”

O vecină a aflat povestea incredibilă a ei și a alertat presa. După ce a fost intervievată de o televiziune kenyană, femeia, care este văduvă, a primit bani de la sute de kenyeni impresionați de povestea ei și a familiei sale.

Este văduvă și locuiește fără apă și curent

Kitsao locuiește într-o locuință fără apă curentă și fără electricite a descris generozitatea concetățenilor ei drept un miracol. „Nu am crezut că kenyenii pot fi atât de afectuoși. Am primit telefoane din toată țara, oamenii m-au întrebat cum mă pot ajuta”, a spus ea unui site local de știri. „Mi-au spus că știu că îi mint, însă nu am putut să fac nimic pentru că nu aveam nimic de mâncare să le dau”, a mai spus Kitsao.

VEZI AICI: APELUL SFÂȘIETOR FĂCUT DE UN PREOT DIN SATU MARE, INFECTAT CU CORONAVIRUS: “TREC PRIN MOMENTE GRELE. AM RUGĂMINTEA SĂ…”

Ca parte a unor măsuri de ajutorare a celor mai vulnerabili în contextul crizei actuale, guvernul kenyan a lansat un program de hrănire. Măsurile guvernului nu au ajuns încă și la Kitsao, al cărei soț a fost ucis anul trecut.