Sfâșietor! Fiica unui bărbat mort din cauza COVID-19 la Suceava, dezvăluire cutremurătoare: “Le-au dat ordine să îl ducă de la spital, direct la groapă! Și să fie înmormântat foarte repede!”

Publicat: 31/03/2020 | 10:57

Epidemia de COVID-19 a făcut multe victime în Suceava, iar Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” a devenit un adevărat focar de infecție cu coronavirus. Un bătrân în vârstă de 71 de ani este una dintre victimele unității medicale din localitate. Luni, membrii familiei au fost la morgă, iar acolo au găsit imagini de coșmar: zeci de saci negri cu trupurile celor decedați!

VEZI AICI: ÎNCĂ TREI PERSOANE CU MURIT DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI. NUMĂRUL DECESELOR A AJUNS LA 68

Să moară fără suflet pe acolo, chinuiţi şi nici măcar să se uite nimeni. I-au dat o hârtie în care spune că este infectat cu virusul ăsta, doar atât, deci niciun alt diagnostic, altceva absolut nimic.

Tatăl meu într-adevăr a avut insuficienţă renală, insuficienţă cardiacă, eu am fost în ţară la începutul lunii martie. Ei bine, el atunci şi-a revenit un pic, a intrat în dializă. De săptămâna trecută, de sâmbătă, mă gândesc că este 21 sâmbătă, avea dializă.

El trebuia să stea vreo patru ore la dializă din care ultima oră a fost sunată mama: Veniţi repede că se simte foarte rău şi cred că trebuie internat la spital>>. Trei zile la care mama s-a rugat şi a sunat: > La care spuneau că nu putem să vă spunem, la care i s-a spus: >.

L-au pus în comă indusă, fără să anunţe familia. Deci mama s-a dus la vizită a rămas blocată. Lângă uşă, nu era nicio asistentă, nu era nimic. A văzut patul gol. Eu cred că în spital s-a infectat. Acolo unde sunt medicii infectaţi. Le-au dat ordine să îl ducă de la spital direct la groapă! Şi să fie înmormântat foarte repede”, a povestit, potrivit antena3.ro, fiica bărbatului decedat la spitalul din Suceava.

ÎNAINTE SĂ MOARĂ, o mamă de 44 de ani și-a luat „rămas bun” de la copiii ei cu ajutorul unui walkie-talkie. „I-am spus că iubesc…” / Până acum, coronavirusul a ucis peste 3.000 de oameni în SUA

Suceava, primul oraș în carantină totală!

Suceava, unde s-au înregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus, a intrat în carantină totală, a anunțat ministrul de Interne Marcel Vela.

VEZI AICI: ROMÂNIA A INTRAT ÎN SCENARIUL 4. VA INTRA ȘI BUCUREȘTI ÎN CARANTINĂ TOTALĂ, CA SUCEAVA?!

Potrivit Ordonanței Militare 6, pe perioada stării de urgență se instituie măsura de carantinare a orașului Suceava și a încă 8 comune limitrofe, conform Ordonanței militare 6. Este vorba despre Adâncata, Salcia, Ipotești, Moara, Șcheia, Pătrăuți și Mitocu Dragomirnei.

Decizia vine după ce Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că 13 persoane cu vârsta cuprinsă între 40 și 80 de ani, care fuseseră au fost în Spitalul Judetean de Urgență Suceava în mai multe secții (nefrologie, boli interne, chirurgie plastică, gastroenterologie) au murit din cauza coronavirusului.