Sfâșietor! Cine i-a fost alături lui Costin Mărculescu, în momentul morții. A stat lângă el până în ultima clipă

Publicat: 11/06/2020 | 07:43

Ies la iveală detalii dureroase legate de moartea lui Costin Mărculescu. Actorul a fost găsit fără suflare în apartamentul său din Capitală, în noaptea de miercuri spre joi și se pare că a avut o moarte trasă la indigo cu cea a Cristinei Țopescu. 

La fel ca în cazul Cristinei Țopescu, Costin Mărculescu și-a dat ultima suflare singur, în propria casă și a fost găsit după câteva zile.

NU RATA – COSTIN MĂRCULESCU A MURIT. PRIMELE IMAGINI DE LA LOCUINȚA ACTORULUI VIDEO

Toată lumea se întreabă dacă era sau nu cineva alături de regretatul actor, în momentul morții. Ei bine, așa cum vă spuneam, firul tragic al evenimentelor este fix același ca în cazul Cristinei Țopescu. Alături de Costin Mărculescu, până în ultima clipă de viață, a stat Max, câinele acestuia, pe care îl iubea enorm.

Câinele a fost cel care a alertat vecinii

Pentru că nu mai răspundea de câteva zile la telefon și nici pe rețelele de socializare nu mai fusese activ, iar din apartamentul actorului venea un miros urât, vecinii actorului s-au gândit că este ceva în neregulă cu acesta. Mai mult, potrivit declarațiilor lui Horațiu Tudor, reporterul special de la Xtra Night Show, câinele lui Costin Mărculescu lătra insistent.

Costin Mărculescu, alături de câinele său

CITEȘTE ȘI – DE CE A MURIT COSTIN MĂRCULESCU. AZI SE FACE NECROPSIA

Vecinii actorului au alertat poliția și pentru că oamenii legii nu au putut sparge ușa, au chemat pompierii. După ce au reușit să intre în locuința lui Costin Mărculescu, aceștia l-au găsit pe actor în cadă, în stare de putrefacție.

Anunțul morții actorului Costin Mărculescu a fost făcut în timpul emisiunii lui Dan Capatos, la „Extra Night Show”, de pe Antena1. „Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a spus Horațiu Tudor, reporter al emisiunii lui Capatos.