Sfârșit îngrozitor pentru un copil de zece ani din Capitală. A fost lovit din plin de un motocicletă. FOTO

Publicat: 28/06/2020 | 18:07

Un copil de zece ani din București a murit, pe Calea Văcărești, în Capitală, după ce a fost lovit din plin de un motociclist.

Potrivit primelor informații furnizate de autorități, băiatul, care voia să meargă la ștrand împreună cu cinci prieteni, ar fi traversat pe culoarea roșie a semaforului. A fost lovit în plin de motociclist, care a fost proiectat, la rândul său, pe șosea. În urma impactului a suferit mai multe fracturi.

Citește și: Marian Cisovsky a murit la 40 de ani. Boala teribilă care i-a măcinat trupul

„La noi era verde, deci logic semaforul era roşu. Nu îi cunoşteam, eu am fost pe a treia bandă, i-am văzut, claxon, frână…”, spune un martor.

Declarațiile martorilor

„Motociclistul cred că venea cu viteză, am auzit „poc”, motociclistul acolo, cred că s-a rostogolit de bordura asta, motociclistul acolo… copilul acolo. A venit o doamnă şi a încercat să îl resusciteze”, a spus un martor, potrivit Digi24.

Tatăl motociclistului spune că fiul său are răni grave: „Are mâna şi piciorul rupte. Eu am venit când am aflat, să iau motocicleta, fiul meu e la spital. Toată lumea spune că era roşu, asta e nenorocirea, era roşu şi copiii aia au rupt-o la fugă şi unul care n-a apucat să treacă… a rămas în spate şi l-a lovit”.

Nu rata: Trupul copilului de 12 ani dispărut în apele mării a fost găsit între stabilopozii din Mamaia

Știrea inițială. Un motociclist în vârstă de 40 ani care mergea pe Calea Văcărești din direcția Șoselei Mihai Bravu către Piața Sudului, în momentul în care a ajuns la stația STB Pridvorului, a surprins și accidentat un copil în vârstă de aproximativ 10 ani, care traversa strada, transmite Brigada Rutieră. La ora transmiterii știrii, traficul este restricționat pe Calea Văcărești, sensul Șoseaua Mihai Bravu către Piața Sudului.

Bărbatul a fost proiectat de pe motocicletă și a primit îngrijiri medicale la fața locului.  Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.