Sexy-Urlați l-a reclamat la 112 pe iubitul milionar după un scandal nocturn!

Publicat: 06/02/2020 | 23:25

Scenariul se repetă într-o cunoscută telenovelă din lumea bună. Sexy-Urlați și-a reclamat la 112 partenerul după un scandal nocturn. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare.(CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU FABULOSUL IAHT AL MILIARDAREI ANETA DE LA MIAMI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii incredibile legate de noua controversă care o are în rolul principal pe fosta iubită a fotbalistului-karateka. Sexy-Urlați, proprietara salonului din Strada Gafencu nr.49 – care ar fi plătit de un magnat căsătorit din domeniul construcțiilor – a sunat la 112 să reclame că a fost agresată. (NU RATA: CINE A PLĂTIT CURSA CHARTER A VIORICĂI DĂNCILĂ ȘI A UNEI JUMĂTĂȚI DIN GUVERN LA NUNTA “BARONULUI” ZETEA)

Potrivit unei surse D.A.S. categoria A, după o noapte petrecută în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din București, între Sexy-Urlați și iubitul acesteia, ”Regele termopanelor”, a izbucnit un scandal. Cum nu și-ar fi dorit să își spele rufele în public, afaceristul a decis să părăsească locația în care petreceau.

Seara de distracție s-a încheiat la secție

La scurt timp după ce s-au urcat în mașină și au plecat de la club, scandalul dintre Sexy-Urlați și iubit ar fi degenerat. Deranjat de ieșirile nervoase pe care le-ar fi avut diva, ”Regele termopanelor” ar fi oprit autoturismul și ar fi coborât-o pe Sexy-Urlați din mașină. Rămasă în mijlocul drumului, aceasta ar fi sunat la 112 și l-ar fi reclamat pe milionar. Acuzând faptul că omul de afaceri ar fi agresat-o și… i-ar fi furat poșeta. (NU RATA: A FOST FOTOGRAFIAT CU AMANTA PE AEROPORT, IAR ”PROBA ADULTERULUI” POATE AJUNGE LA DOSARUL DE DIVORȚ!)

Potrivit surselor noastre, seara de distracție a celor doi s-a terminat într-un mod atipic… la secția de poliție, acolo unde Sexy-Urlați și  ”Regele termopanelor” au dat explicații în fața oamenilor legii…. Mai mult afaceristul decât diva. Și asta pentru că, susțin surse din mediul judiciar, Sexy-Urlați abia ar fi legat cuvintele, pentru că s-ar fi aflat într-o avansată stare… euforică. (NU RATA: CUNOSCUTA ACTRIȚĂ NU-ȘI MAI REVINE DUPĂ DIVORȚUL DE PAPADOPOL)

Sexy-Urlați l-a reclamat la 112 pe iubitul milionar

Sexy-Urlați, lovită cu o sticlă de fotbalistul-karateka

În toamna anului trecut, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) vă prezenta pe larg detalii despre un alt episod al eternei telenovele. Protagoniștii: fotbalistul-karateka și Sexy-Urlați, fosta lui parteneră.(NU RATA: SEXY-URLAȚI ÎL „LUCREAZĂ” PE NEPOTUL MULTIMILIONAR AL LUI GIGI BECALI!)

Potrivit surselor site-ului nr.1 din România, fotbalistul-karateka s-a ridicat aproape de 3:30 dimineața de la masa din Nuba și s-a dus glonț spre zona unde ex-iubita lui se distra la maximum. Fără să stea pe gânduri, fostul sportiv i-ar fi dat brunetei cu o sticlă în cap, spre stupefacția celor prezenți în zonă. Apoi și-ar fi văzut mai departe de drum, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. De precizat că în zonă s-a aflat și Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Gigi Becali, care ar fi fost vizibil deranjat de gestul făcut de fostul atacant al lui Dinamo.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)