Sexy-polițista de la Vamă, de nerecunoscut. Luiza Ciuclea face culturism de cinci ani

Publicat: 11/05/2021 | 11:32

Luiza Ciuclea, cea mai sexy polițistă din România, s-a mutat definitiv din țară și și-a dedicat viața culturismului. Tânăra de 30 de ani și-a schimbat viața total după ce l-a cunoscut în urmă cu câțiva ani pe bărbatul care i-a devenit ulterior soț.

Luiza a câștigat titlul de cea mai frumoasa polițistă din țară în urmă cu cinci ani, iar de atunci bruneta a pornit spre o altă cale, transformându-se într-un „pachet de mușchi”.

În urmă cu doi ani, Luiza a părăsit România, după ce s-a căsătorit cu un campion mondial la culturism.

S-a mutat în America

În 2019, Luiza Ciuclea și-a luat rămas-bun de la România și de la uniforma de polițistă și a plecat cu proaspătul ei soț egiptean în SUA.

Conform botosaninews, cei doi s-au cunoscut la un concurs de bodybuilding, Ahmed provenind dintr-o familie de culturiști. După 5 luni de relație, bărbatul a cerut-o pe româncă de soție, iar aceasta a acceptat.

”Am ajuns în New York. Aici trăiesc și suntem căsătoriți.(…) Voi urma o școală și cursuri aici pentru un job asemănător”, a declarat Luiza Ciuclea pentru botosaninews.ro, în 2019.

”Mi-am propus să îmi depășesc condiția, limitele (atât pe plan profesional cât și personal), deși se spune că viața nu are limite decât pe cele pe care ți le impui singur”declara Luiza în urmă cu 5 ani, când a fost descoperită și promovată la nivel național ca imagine a Poliției de Frontieră.

Luiza a realizat un pictorial pentru revista Poliției de Frontieră. Imaginile surprinse la sala de forță au avut un atât de mare impact, încât au ajuns să fie publicate și în Franța. Năcută în Dorohoi, Luiza se pregătea la acea dată pentru primul ei concurs de body-building.