Sexy-patroneasa Medlife își asortează masca și mănușile la outfit

Publicat: 23/03/2020 | 23:43

Maya Marcu este, fără îndoială, un personaj cu stil și, în același timp, de o eleganță ieșită din comun. ”Sexy-patroneasa Medlife” nu lasă absolut nimic la voia întâmplării și își alege cu maximă atenție chiar și masca destinată să o protejeze împotriva infectării cu COVID-19. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu frumoasa blondă. (VEZI ȘI: CEA MAI NOUĂ MILIONARĂ DIN SHOWBIZ ASCUNDE 100.000 € ÎN DRESSING)

Supranumită ”Sexy-patroneasa Medlife”, Maya Marcu este o prezență plăcută tot timpul. Celebră nu numai pentru frumusețea ei bine pusă în valoare, ci și pentru bunul gust de care dă dovadă atunci când alege ținutele vestimentare sau accesoriile de lux, soția lui Mihail Marcu reprezintă o adevărată încântare la nivel vizual, în sensul cel mai bun al cuvântului.

Mască de top și Lamborghini Urus

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe Maya Marcu în zona Dorobanți, într-o goană teribilă după… medicamente! În prima fază, ”Sexy-patroneasa Medlife” și-a parcat superbul Lamborghini Urus în valoare de 350.000 de euro regulamentar, aproape de o farmacie. A avut, din păcat, ghinion. Pentru că i s-a interzis accesul în incintă de către una dintre vânzătoare.

(CITEȘTE ȘI: MILIONĂREASA MEDLIFE A APĂRUT CU UN NOU URUS DE 350.000 € ”PĂ NEGRU”!)

Maya Marcu nu a disperat, a înțeles situația și s-a reorientat. S-a dus la o altă farmacie din apropiere, de unde și-a achiziționat ce avea în plan. La plecare, directorul de marketing MedLife a impresionat cu masca de fițe pentru care a optat și care are rolul să o protejeze de infectarea cu coronavirus. Cu siguranță, pentru respectivul accesoriu a plătit o sumă frumușică. Dar banii nu reprezintă, clar, o problemă pentru ea.

Maya Marcu a optat pentru o mască de fițe care să o protejeze contra coronavirusului
Maya Marcu a optat pentru o mască de fițe care să o protejeze contra coronavirusului

A purtat inclusiv mănuși de protecție asortate

Soția lui Mihail Marcu, președintele MedLife, respectă cu strictețe măsurile impuse de autorități dacă ținem cont că, în afară de mască, a purtat, tot timpul cât s-a aflat la pe stradă, în mașină sau în farmacie, o pereche de mănuși de protecție. Atât mănușile, cât și masca au fost atent asortate la outfit, după cum se poate lesne observa în imagini. Într-un final, Maya Marcu s-a urcat în “bijuteria” de culoare neagră pe care o conduce încă de la finalul anului trecut și s-a retras, probabil, spre casă.

(NU RATA: MULTIMILIONARUL IRAKIAN MERGE PRIN BUCUREȘTI ”SUB ACOPERIRE”)

În ciuda hainelor și accesoriilor de lux cu care a ieșit la cumpărături, Maya Marcu s-a comportat absolut normal, fără a epata, deși, poate, alte femei cu situația ei financiară ar fi procedat fix invers. Nu a fost și cazul ”Sexy-patronesei Medlife”, comportament pentru care merită respect și apreciere.

Maya Marcu conduce un Lamborghini Urus de 350.000 de euro
Maya Marcu conduce un Lamborghini Urus de 350.000 de euro

Maya Marcu, director de marketing la MedLife

Maya Marcu nu este doar soţia preşedintelui MedLife, Mihail Marcu, ci şi directoarea de marketing a celebrei companii care oferă servicii medicale. De altfel, MedLife s-a dezvoltat ca afacere de familie, compania fiind fondată de Mihaela Cristescu. Ulterior, la creşterea afacerii au contribuit şi fiii acesteia, Mihail şi Nicolae. Mihail este, de altfel, preşedintele Consiliului de Administraţie al MedLife şi a fost inclus în “Top 100 cei mai admiraţi CEO din România”, realizat de Business Magazin. (CITEȘTE ȘI: APARIȚIE DE SENZAȚIE A SEXY-PATRONESEI DE LA MEDLIFE! BENTAYGA, CHANEL ȘI…)

Povestea de succes a MedLife

Renumit medic pediatru, Mihaela Marcu Cristescu a fondat MedLife în 1996, după ce a renunţat la policlinica de stat în care lucra. “Mama MedLife” a dus business-ul pe care l-a pornit de la zero la o cifră de afaceri ce a depăşit 100 de milioane de euro! La cei 75 de ani ai săi, doamna Mihaela încă mai conduce business-ul, fiind ajutată de către cei doi fii, Mihail şi Nicolae. Afacerea a căpătat proporţii nebănuite, pe care cel mai probabil nici doamna Mihaela nu şi le-a imaginat atunci când a pătruns în mediul privat.

(NU RATA: „REGINA MILIONĂREASĂ A SELFIURILOR” LA SHOPPING)

Povestea de succes a MedLife a început cu un singur cabinet de pediatrie, un secretariat şi alte două cabinete care erau doar mobilate, nefiind la acea vreme nici măcar medici suficienţi pentru afacerea abia pornită. În MedLife există un adevărat cult pentru cea care a înfiinţat compania. Fotografiile cu Mihaela Cristescu sunt expuse inclusiv la recepţia spitalului, angajaţii fiind foarte mândri de “Mama MedLife”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)