Sexy-mecanicul a ”brevetat” cea mai ingenioasă metodă de promovare! S-a așezat în ”vitrină” la NUBA și…

Publicat: 31/07/2020 | 23:16

”Sexy  mecanicul” cu care Ana Maria Foloștină l-a tradus pe milionarul Jerome Zedo a revenit în foță în lumea bună. Daniel „Maff” Maftei a ”brevetat” cea mai ingenioasă metodă de afirmare în rândul reprezentantelor sexului frumos. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase.

Wekeendul trecut, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Daniel „Maff” Maftei în unul dintre cele mai renumite și luxoase cluburi de pe litoralul românesc, NUBA Mamaia.(CITEȘTE ȘI: „FABULOSUL COSTELUȘ” S-A COMBINAT CU BUNĂCIUNEA CARE L-A ABANDONAT PE CELEBRUL MILIONAR ENGLEZ PENTRU “SEXY-MECANIC” ȘI…)

Cel supranumit ”Sexy mecanicul”, fiindcă este proprietarul unui atelier de service şi tunning auto, dar şi pentru că ar avea succes la femeile… altora, a revenit cu forte proaspete în luma bună. Tânărul a dispărut subit de pe scena mondenă la scurt timp după ce s-a aflat de aventura amoroasă pe care a avut-o cu Ana Maria Foloştină.

S-a așezat în ”vitrină”la NUBA

Din câte se pare, Daniel „Maff” Maftei a profitat de ieșirea pe litoral și a dorit să se afirme printre sexoasele ce petreceau în renumita locație. Poate, poate așa pica ceva la ”drum de seară”.

La un moment dat, însoțit de un prieten, ”Sexy mecanicul” a urcat pe scena de la NUBA, pentru mai multă vizibilitate. După ce s-a așezat în ”vitrină”, asta fiind cea mai nouă și inedita metodă de a atrage atenția reprezentantelor sexului frumos, așa cum a văzut la două domnișoare de lângă el, Daniel „Maff” Maftei a pus mâna pe telefon și a ”tras” repede câteva poze cu care să își ”crească” imaginea și în mediul on-line.

Maff a revenit în forță în lumea bună

Pe lângă stilul inedit de afirmare, ”Sexy mecanicul” a ieșit în evidență și prin stilul vestimentar și a accesorilor pe care le-a ales să le poarte cu mare mândrie la NUBA.  Daniel „Maff” Maftei putea fi confundat cu un elev fugit de la cursuri. Și asta datorită rucsacului colorat pe care îl căra după el. Din câte se pare, chiar amici lui au fost cei care au glumit pe seama ghiozdanului și l-au numit pe acesta ”Școlarul de la Nuba”. (NU RATA: POVESTE FANTASTICĂ PE AXA LONDRA-BUCUREŞTI. DUPĂ CE MILIONARUL ENGLEZ I-A LUAT UN BENTLEY DE 250 MII, ANA A ”FUGIT” CU SEXY MECANICUL)

Daniel „Maff” Maftei s-a așezat în ”vitrină” la NUBA

Implicat într-o mega-telenovelă amoroasă!

În urmă cu aproximativ trei ani, CANCAN.RO a prezentat pe larg amănunte fabuloase despre mega-telenovela în care au fost implicate personajele arhi-cunoscute printre oamenii cu bani, pe axa Londra-Bucureşti. La vremea respectivă, Ana Maria Foloştină i-ar fi „furat” minţile unui milionar englez de origine italiană, pe nume Jerome Zodo, care nu se zgârceşte când e vorba de cadouri de calibrul unui Bentley Bentayga, dar la scurt timp ar fi fost prinsă pe picior greșit cu Daniel „Maff” Maftei.(DETALII AICI)

Daniel „Maff” Maftei, denumit de prieteni ”Școlarul de la Nuba”.

”Este amantul ei de un an! Am aflat totul în timpul unei vacanţe în Dubai, în urmă cu vreo opt luni de zile. I-am găsit mesajele din partea lui, mi-a mărturisit că a fost doar o aventură pentru ea. I-am spus că este oricând liberă să plece, suntem doar logodiţi, nu avem copii şi eu nu vreau să o ţin cu forţa lângă mine.

M-a rugat să o iert, să o primesc înapoi, iar eu am făcut-o, dar relaţia lor nu s-a oprit aici! Însă ea a început să mă roage să o iert, să o primesc înapoi, că mă iubeşte doar pe mine, aşa că am trecut cu vederea. Dar nu am mai avut din acea clipă încredere în ea, de fiecare dată când pleca în România mă gândeam dacă se mai vede iar cu cineva şi am avut dreptate”mărturisea Jerome Zodo, în urmă cu ceva timp, pentru CANCAN.RO

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.