Sexy-ispita care nu ieșea din casă fără 1.000 €, cerută în căsătorie de un milionar din Germania. „A zis că ia inelul și…”

Publicat: 15/04/2020 | 00:01

Bianca Pop, fosta ispită din celebrul show TV difuzat de Antena 1, – vestită și pentru replica: ”Eu nu ies din casă fără 1.000 €!” – este în tatonări, de mai bine de două luni, cu un afacerist bogat din Germania. Bărbatul o sună zilnic și îi face declarații siropoase. Ultima conversație dintre ei a dus la o cerere în căsătorie, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are toate detaliile. (NU RATA: Cunoscuta ispită de la ”Insula iubirii” i-a înapoiat fostului Rolex-ul de 16.000 €)

Voluptuoasa brunetă de la ”Insula Iubirii” ispitește bărbații chiar și în carantină, iar în palmaresul ei de cuceriri trece și Cristi, un român afacerist stabilit în Germania, care a căzut în mrejele Biancăi fără ca măcar să o vadă în carne și oase.

S-au cunoscut prin finii lui Reghe și ai Anamariei Prodan

Afaceristul român stabilit în Germania a fost cucerit de sexy-ispita Bianca

Sexy-ispita și milionarul s-au cunoscut virtual, prin intermediul unor prieteni comuni, nimeni alții decât Moise și Laura Olariu, finii lui Reghe și ai Anamariei Prodan. De două luni, Bianca și Cristi vorbesc zilnic, iar bărbatul este atât de înnebunit după ea încât a postat pe story-ul de la Facebook o declarație de dragoste pentru brunetă, însoțită de o imagine cu ei doi, de pe facetime. (VEZI ȘI: Câți bani avea, de fapt, în geantă bunăciunea care a declarat că nu iese din casă fără 1.000 €!)

Mai în glumă, mai în serios, Cristi a întrebat-o pe sexy-ispită dacă dorește să își facă o familie și să se căsătorească, iar bruneta a spus că ”orice femeie normală la cap își dorește o familie, stabilitate”, iar la acest răspuns, milionarul a întrebat-o dacă vrea să se căsătorească cu el. Bianca nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns cu ”Da”. Informațiile ne-au fost trimise pe adresa redacției, pont@cancan.ro, de către un cititor.

„Sunt și eu o femeie singură și disponibilă”

Bianca rupe în continuare inimi

CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, a luat legătura cu Bianca Pop, cunoscută și drept cea mai bogată ispită, care a făcut declarații pe marginea subiectului.

”Este adevărat că vorbim. Da, mă curtează, așa este! E și normal să fie așa, sunt și eu o femeie singură și disponibilă! Stăteam și povesteam, el era la nașii lui, apoi a întrebat dacă vreau să fiu soția lui! Râdeam și i-am zis că nu îl cred! După am zis că da, că vedem! El a zis că ia inelul și așa s-a ajuns aici însă nu ne cunoaștem personal! Nu ne-am văzut! E carantină.

Când voi fi cerută de soție față în față, am să vin să vă spun și am să vă arăt și inelul. Oricum, dacă mă voi căsători, nași vor fi va fi Laura și Moise Olariu”, a declarat Bianca Pop, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA,.

Bianca a avut o relație de câțiva ani cu Ciprian Pian, un temut interlop, de care s-a despărțit după ce a aflat că acesta era căsătorit. După acest eșec în dragoste, focoasa bruneta a avut o relație de trei ani și jumătate cu un tânăr pe nume Claudiu, de care s-a despărțit în urmă cu ceva timp. Ispita de la „Insula Iubirii” a rămas în relații bune cu foștii iubiți, iar acum își dorește o familie. (CITEȘTE AICI: Ispita de la ”Insula iubirii” rupe tăcerea după ce a fost acuzată de prostituție)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)