Sexy-deputata și-a cumpărat un ”sac” de haine din mall și…

Publicat: 13/02/2020 | 23:55

Mara Mareș este, cu siguranță, un exemplu demn de urmat de către doamnele care adoră să colinde prin magazine. Tânăra politiciană a demonstrat, recent, cum se face shopping-ul adevărat, en-gros. Sexy-deputata și-a cumpărat un ”sac” de haine din mall, profitând, astfel, de reducerile existente. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

(VEZI AICI: ȘEFICA PNL, APARIȚIE ”BINE, BINE” LA MARE!)

Mara Mareș s-a despărțit, în ianuarie 2018, de handbalistul Iulian Stamate, după o idilă care a îmbinat politica cu sportul aproape doi ani. De atunci, sexy-politiciana s-a axat pe carieră, iar timpul liber și-l petrece, deloc surprinzător, la mall. Unde “vânează”, pe cât posibil, reducerile.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe Mara Mareș într-un complex comercial din zona Băneasa, cu o “sete” teribilă să-și îmbogățească garderoba și nu numai. În primă fază, a intrat într-un magazin și s-a uitat la mai multe genți de firmă.

Ulterior, tânăra politiciană s-a “refugiat” în reprezentanța unui cunoscut retailer de îmbrăcăminte, de unde și-a achiziționat un “sac” de articole. A intenționat să-și cumpere și o pereche de cizme, pe care le-a probat, dar ceva nu i-a plăcut și, astfel, a abandonat ideea.

(CITEȘTE ȘI: CUM AM FILMAT-O PE SEXY-DEPUTATA „DECREȚEL” DUPĂ CE „REGELE MOBILEI” I-A CERUT CAPUL)

Mara Mareș și-a cumpărat un ”sac” de haine din mall

La final, a dat iama în prăjituri!

Mulțumită de ce și-a cumpărat, Mara Mareș a simțit nevoia să “cinstească” faptul că s-a înnoit. Astfel că, până să plece din mall, s-a oprit la o cofetărie, de unde și-a cumpărat ceva delicios și dulce, pentru acasă. Și, astfel, s-a încheiat sesiunea de cumpărături.

Concluzia este că sexy-deputata PNL știe, clar, cum se face shopping-ul en-gros. Prietenele și adversarele din politică – și nu numai – ar putea să o aibă drept exemplu.

Sexy-deputata și-a cumpărat prăjituri după sesiunea de shopping

(NU RATA: SEXY-DEPUTATA & IUBITUL ILINCĂI VANDICI. AVEM PRIMELE IMAGINI DE LA CUNUNIA SECRETĂ!)

Cine este Mara Mareș

Mara Mareş va împlini 28 de ani pe 5 iunie și, în ciuda vârstei, are visuri îndrăzneţe. Legate, bineînțeles, de politică, unde visează să ajungă sus, sub stindardul PNL. Frumoasa brunetă este absolventă a Colegiului “St. Clare’s” din Oxford şi a Facultăţii de Studii Europene şi Internaţionale din cadrul King’s College, University of London. Ea este fata consilierului judeţean Ioan Mareş, lider al PNL Făgăraş.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)