Sexy-deputata a trecut peste separarea de handbalistul-macho! Am descoperit ce coleg de partid i-a readus zâmbetul

Publicat: 24/06/2020 | 23:43

După idila care a îmbinat politica și sportul, sexy-deputata a fost extrem de rezervată atunci când a venit vorba de apariția în public alături de vreun bărbat. La aproximativ doi ani de când s-a despărțit de handbalistul-macho Iulian Stamate, Mara Mareș pare că a trecut peste acel episod. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră cu șefa tinerilor liberali.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe sexy-deputata Mara Mareș pe terasa unei cafenele din zona Dorobanți din Capitală. La scurt timp după șefa tinerilor liberali, la masă și-a făcut apariția și colegul său Dan Vîlceanu, dar și o altă distinsă doamnă și un alt bărbat. (CITEȘTE ȘI: SEXY-DEPUTATA ȘI-A CUMPĂRAT UN ”SAC” DE HAINE DIN MALL ȘI…)

Mara Mareș a luat prânzul alături de colegul de partid Dan Vîlceanu, dar și de alți doi prieteni

După ce au luat prânzul în formula de patru pe terasa din Dorobanți, cele două distinse doamne au părăsit localul împreună cu deputatul Dan Vîlceanu și s-au îndreptat spre centrul comercial din zona Băneasa. Prima oprire a celor trei a fost la IKEA, de unde cele două doamne au ridicat câteva pachete. Mai apoi, Mara Mareș,  Dan Vîlceanu și distinsa doamnă care-i însoțea s-au îndreptat spre mall-ul din apropiere, unde au luat la ”puricat” câteva magazine care anunțau reduceri consistente. (NU RATA: ȘEFICA PNL, APARIȚIE ”BINE, BINE” LA MARE!)

Mara Mareș și amica ei au ridicat câteva pachete de la IKEA

Din câte se pare, Mara Mareș a legat o prietenie super-apropiată cu colegul ei e partid, dar și de Camera Deputaților. Așa cum se poate observa și în imagini, stimabilul deputat pare să fie un veritabil gentleman, iar șefa tinerilor liberali pare să se simtă foarte bine în compania acestuia. Mai ales că, după repriza de shopping, distinsul deputat a simțit că fetele au nevoie de ceva răcoritor și le-a făcut cinste cu câte o înghețată. Mai mult, a ajutat-o pe Mara Mares la căratul pungilor pline cu diverse cumpărături. (NU RATA: IUBIREA LOR CA DIN BASME N-A REZISTAT! DEPUTATA ”DEGEŢICA” A RUPT-O CU DONJUANUL DE LA ”NAŢIONALĂ”!)

Mara Mareș și amica ei, în parcare la mall

După periplul de la mall, ca un adevărat prieten, deputatul Dan Vîlceanu le-a adus pe cele două tinere în zona Dorobanți, unde s-au întâlnit inițial, acolo unde Mara Mareș și amica ei aveau parcate autoturismele. După ce s-au salutat cordial, fiecare s-a îndreptat către mașina lui. (NU RATA: CUM AM FILMAT-O PE SEXY-DEPUTATA „DECREȚEL” DUPĂ CE „REGELE MOBILEI” I-A CERUT CAPUL)

Dan Vîlceanu a ajutat-o pe Mara Mareș cu șacoșele

Sexy-deputata, relație cu Iulian Stamate

Relația sexy-deputatei cu Iulian Stamate a început în toamna lui 2016. Uriașul handbalist și micuța politiciană s-au îndrăgostit atunci la prima vedere și au fost de nedespărțit o perioadă. Iubirea lor ca-n basme nu a durat. Iar „vinovată” de această ruptură definitivă a fost, cel mai probabil, distanța! 

”El la Cluj, ea, aici… Distanţa… Aici a fost totul. Ei îşi mai vorbesc, chiar se mai şi văd, rar, e drept…”, a dezvăluit un apropiat al cuplului, pentru CANCAN.RO.

Cine este Mara Mareș

La 28 de ani, Mara Mareş are visuri îndrăzneţe legate de politică. Deputatul PNL este, din octombrie 2017, preşedintele TNL. Frumoasa brunetă este absolventă a Colegiului „St. Clare’s” din Oxford şi a Facultăţii de Studii Europene şi Internaţionale din cadrul King’s College, University of London. Ea este fata consilierului judeţean Ioan Mareş, lider al PNL Făgăraş.

Iată cum se descrie chiar Mara Mareş: “M-am născut în Făgăraş, unde am locuit până la 16 ani, iar în 2008 am avut şansa de a pleca la studii în Marea Britanie. Am studiat timp de doi ani la Colegiul St. Clare’s din Oxford, am absolvit Bacalaureatul internaţional, apoi au urmat patru ani la King’s College London, unde am studiat Studii Europene şi Internaţionale, un an pe care l-am petrecut la Madrid cu program Erasmus, unde am studiat ştiinţe politice în limba spaniolă. Masteratul l-am urmat la University College of London, Politici Publice Europene. Am revenit în România cu gândul de a face ceva pentru ţara mea.”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.