Sexy-dansatoarea prezintă raportul de activitate din carantină. “Am încercat să îmi ocup timpul cu…”

Publicat: 28/03/2020 | 00:19

Una dintre cele mai sexy dansatoare din lumea manelelor a fost nevoită să intre în carantină după ce a participat împreună cu Florin Salam la câteva evenimente în Germania. După zece zile de izolare, sexoasa blondină prezintă ”raportul de activitate”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, redă, în exclusivitate, declarațiile ei savuroase. (VEZI ȘI: IMAGINI NECENZURATE CU NOUA BOMBĂ-SEXY A MANELIȘTILOR!)

Pandemia de corovirus a lovit puternic și în lumea maneliștilor. Sexoasa dansatoare Ellysa a trebuit să se supună măsurilor de prevenire. (NU RATA:  “REGELE” SALAM, OBLIGAT LA IZOLARE ȘI…)

La revenirea în țară, după evenimentele din Germania, acolo unde a participat alături de ”Regele” Salam, sexoasa blondină a fost obligată de autorități să stea izolată la domiciliu. După aproximativ 10 zile de izolare, Ellysa, noua bombă-sexy din lumea manelelor, și-a prezentat ”raportul de activitate”, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

”În această perioadă am încercat să îmi ocup timpul cu lucrurile pe care de obicei nu aveam timp să le fac. Am recuperat orele de somn pierdute, am făcut ordine în dressing, am încercat rețete noi de prăjituri și m-am uitat la seriale.

Sunt alături de familia mea și asta este cel mai important lucru. Sper să trecem cu bine peste această perioadă și să revin cât mai rapid la spectacole. Îmi lipsesc evenimentele, dar asta e acum. Trebuie să stăm cu toții în casă”, a declarat Ellysa, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Ellysa, sexy-dansatoarea maneliștilor, ”raport de activitate” din izolare

Pictorial incendiar!

La începutul acestui an, dansatoarea Ellysa s-a dezlănțuit într-o ședință foto de-a dreptul senzațională, iar rezultatul a fost de natură să stârnească cele mai nebănuite fantezii reprezentanților sexului tare. Blondina a demonstrat că este una dintre cele mai nonconformiste prezențe feminine din showbiz. Fără nicio urmă de inhibiție, Ellysa s-a lăsat fotografiată în cele mai incendiare ipostaze.

Ca o adevărată profesionistă,  noua revelație din lumea manelelor și-a unduit formele și s-a jucat cu obiectivul aparatului de fotografiat. Ellysa s-a lăsat imortalizată, mai întâi, într-o lejerie sexy neagră, ce-i îi punea în evidență formele apetisante. După care, ceva mai îndrăzneață, tânăra dansatoare a ales să poarte doar o haină de blană albă. Cu siguranță, fotografiile nu sunt recomandate cardiacilor. (VEZI AICI: ”PRINȚESA MANELELOR” A DANSAT FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ ÎN BOA! ATENȚIE, VIDEO +18)

Ellysa, dansatoarea maneliștilor, a pozat provocator

Liberă ca pasărea cerului

Cu toate că, prin senzualitatea ei, dă pe spate orice bărbat, sexoasa dansatoare care face furori prin cluburile de manele nu are un iubit oficial și se declară o fire extrem de liniștită.

”Am un program extrem de încărcat. Seara sunt la club sau la concerte, iar ziua merg la facultate. Nu mi-am făcut încă un iubit. Vreau să mă ocup de studii și de carieră. Am tot timpul din lume ca să îmi caut jumătatea”a mărturisit blondina. (NU RATA: AVEM PICTORIALUL REALIZAT ÎN SECRET DE BOMBA SEXY A TIMIȘOAREI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)