Sexy-dansatoarea care l-a făcut bunic pe Leo de la Strehaia a fost iubita unui celebru manelist

Publicat: 03/02/2020 | 23:22

Sexy-dansatoarea care l-a transformat pe Leo de la Strehaia într-un bunic de nota 10 n-a ajuns întâmplător în familia “Prințului țiganilor”. Bruneta a fost iubita unui celebru manelist. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii și imagini savuroase. (CITEȘTE ȘI: PRIMARUL SECTORULUI 5 L-A ARVUNIT PE FLORIN SALAM. I-A DAT 20 MII € CASH CA SĂ-I CÂNTE PE SISTEM!)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor amănunte și imagini senzaționale legate de sexy-dansatoarea care l-a făcut bunic pe ”Prințul țiganilor”. (NU RATA: EA ESTE DANSATOAREA DE 22 DE ANI CARE L-A FĂCUT BUNIC PE LEO DE LA STREHAIA!)

Din câte se pare, Mihaela nu a ajuns întâmplător în familia vestitului Leo. Înainte de a ajunge nora lui, sexoasa brunetă a bifat o poveste de dragoste cu unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi din țară.

Potrivit sursei citate, sexy-dansatoarea a fost iubita lui Tzanca Uraganul. Cu aproximativ un an înainte de a-l cunoaște pe Alin, fiul lui Leo de la Strehaia, Mihaela a avut o scurtă relație cu manelistul. Din imaginile care au ajuns în posesia noastră prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro se poate distinge faptul că sexoasa dansatoare a fost extrem de răsfățată.

Conform informațiilor care au însoțit pozele, bruneta primea din partea lăutarului numai cadouri scumpe, buchete imense de flori și se plimba cu bolidul de lux al acestuia. Nu-i de mirare că imediat după ce a ”rupt-o” cu Tzanca, Mihaela a ”aterizat” în familia ”Prințului țiganilor”. (NU RATA: VÂLVOIUL BOZO I-A ÎNGHIȚIT PRĂJITURICA IUBITEI ÎNTR-O FRACȚIUNE DE SECUNDĂ!)

Sexy-dansatoarea care l-a făcut bunic pe Leo de la Strehaia a fost iubita lui Tzanca Uraganul

Sexy-dansatoarea l-a făcut bunic pe Leo! 

De-a lungul anilor, Leo de la Strehaia a lăsat impresia că are câțiva copii mai mici, dar adevărul e cu totul altul. Micuții alături de care Leo se fotografia erau… nepoții.  De câțiva ani, ”Prințul Țiganilor” a intrat în categoria bunicilor din showbiz. Și asta pentru că fiul lui, Alin, s-a căsătorit cu o veritabilă bombă-sexy care l-a făcut pe Leo bunic.

Potrivit surselor noastre, nora lui Leo, Mihaela, are 22 de ani și cochetează cu lumea manelelor. Tânăra, care are forme de invidiat, colaborează cu câțiva lăutari renumiți din postura de dansatoare. Mai mult decât atât, se pare că ea l-a impresionat atât de mult pe socru, încât Leo a decis să-i găzduiască la București. De câțiva ani, Mihaela și Alin locuiesc alături de Leo și Dana într-un cartier rezidențial din apropierea Capitalei. (VEZI AICI: SEXY-ROXĂNICA L-A ZĂPĂCIT PE IUBI PE O PLAJĂ DIN MEXIC!)

Nora lui Leo, o veritabilă bombă-sexy

Tzanca Uraganul are cu ce!

Tzanca Uraganul, manelistul care rupe Youtube-ul în două cu melodiile pe care le lansează, se răsfață și duce o viață de rege. (NU RATA: CUM ARĂTA TZANCĂ URAGANUL, CÂND NU ÎL CUNOȘTEA NIMENI)

Artistul își permite orice aroganță. Aruncă cu banii în stânga și în dreapta și demonstrează tuturor că meseria pe care o practică îi aduce sume consistente în conturi. Ca orice om care se respectă, Tzanca nu a stat pe gânduri atunci când s-a decis să achiziționeze trei mașini de lux, adevărate bijuterii pe patru roți. Într-un clip video postat de manelist pe Tik Tok se vede clar cum luxul și opulența sunt… la Tzanca Uraganul acasă!

Tzanca Uraganul are nu mai puțin de trei mașini de lux: un BMW X5 de zeci de mii de euro, un Lamborghini, dar și un Rolls-Royce de toată frumusețea. Așadar, dacă femeile se gândesc cu ce să se îmbrace atunci când ies în oraș, cu siguranță Tzanca Uraganul se gândește cu ce bolid să rupă străzile în două! Și, slavă Domnului, are de unde alege!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)