Sexy-concurentul de la “Puterea Dragostei” s-a cuplat cu “mini-Barbie” și…

Publicat: 22/03/2020 | 23:54

După doar trei luni de relație, la distanță ce-i drept, sexy-concurentul de la ”Puterea Dragostei” a înlocuit-o pe fotomodela de pe malul Begăi. ”Păpușelul” de la Kanal D s-a cuplat cu ”mini-Barbie”. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. (CITEȘTE ȘI: AM AFLAT SECRETUL SEXY-CONCURENTULUI DE LA ”PUTEREA DRAGOSTEI”)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte spumoase legate de noua idilă în care este implicat sexy-concurentul de la ”Puterea Dragostei”, Philip Albu. La trei luni după ce tânărul – care s-a făcut remarcat în show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”-  și-a asumat relația cu bomba sexy de pe malul Begăi, Iasmina Halas, povestea lor de dragoste a luat o întorsătură surprinzătoare. Philip Albu a pus punct relației cu ”fosta” fotbalistului Cristi Daminuță și s-a cuplat cu ”mini-Barbie”.

Hotărât să facă pasul cel mare?!

Potrivit unor surse D.A.S, după o perioadă în care cei doi au discutat pe diferite rețele de socializare, sexoasa blondină, Berna, a decis să intre în show-ul de la Kanal D, iar inevitabilul s-a produs după ce aceasta și-a făcut apariția în casa de la ”Puterea Dragostei”. Focoasa blondină i-ar fi „luat mințile” tânărului Philip Albu, iar acum cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Mai mult decât atât, surse din anturajul celor doi spun că Philip Albu e mai hotarât ca niciodată să facă ”pasul cel mare”, imediat după ce termină filmările la renumitul show TV. (NU RATA: ALEX BODI S-A MUTAT ÎN ANGLIA CU ”AMANTA” LA DOUĂ SĂPTĂMÂNI DE LA DIVORȚ?! AVEM IMAGINILE CARE L-AU DAT DE GOL!)

Philip Albu a renunțat la Iasmina Halas și s-a combinat cu ”mini-Barbie”

Cine este, de fapt, Philip

Philip Albu, în vârstă de 20 de ani, este fiul unui renumit afacerist din România, dar și nepotul unui ofițer cu state vechi în structura M.A.I. Tatăl tânărului care își caută marea iubire în show-ul de la Kanal D a pus bazele mai multor afaceri de succes în Spania. Unul dintre cele mai profitabile business-uri pe care tânărul o să le moștenească este un vestit restaurant din Peninsula Iberică. Astfel că, pe lângă calitățile fizice vizibile, Philip stă bine și la capitolul financiar.

Mai mult decât atât, puștiul este campion național de MMA. Philip Albu este un tânăr extrem de ambițios, iar ținta lui este să ajungă în circuitul mondial de K 1. Potrivit surselor noastre, după emisiunea de la Kanal D, tânărul se va antrena la celebra academie a lui Remy Bonjasky.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)