Sexy-concurenta de la ”Românii au Talent” a fost pozată goală în cadă, iar fotografiile +18 au ajuns la noi!

Publicat: 28/12/2019 | 23:30

Sexy-concurenta de la ”Românii au Talent” s-a lăsat fotografiată goală în cadă, într-un pictorial +18. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă cele mai hot imagini ale sfârșitului de an. Atenție, imagini necenzurate, care nu sunt recomandate cardiacilor. (CITEȘTE ȘI: FIUL UNUIA DINTRE ACOLIȚII CELUI MAI BOGAT ROMÂN A DERAPAT CU BMW-UL LA 200 KM/H ÎN APROPIEREA REȘEDINȚEI LUI IOHANNIS)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor fotografii ”obraznice” în al căror prim-plan se află Daniela Dumitru, fosta concurentă de la ”Românii au Talent” .(NU RATA: AVEM IMAGINI EXCLUSIVE + DECLARAȚII DESPRE PARTY-UL DISCRET AL ELENEI UDREA)

Sexoasa blondină care a făcut senzație în show-ul de la PRO TV ”Românii au talent” s-a dezlănțuit la ultimul shooting din 2019, iar rezultatul este de-a dreptul senzațional. Nerecomandat celor care nu stau prea bine cu inima.

Sexy-concurenta de la ”Românii au Talent”, ipostaze nerecomandate cardiacilor

”Înghițitoarea de flăcări” s-a lăsat fotografiată goală în cadă. Daniela Dumitru s-a jucat cum a știut mai bine cu obiectivul aparatului de fotografiat. Și-a contorsionat fizicul bine definit și s-a lăsat imortalizată în cele mai îndrăznețe ipostaze. Conștientă de formele pe care le deține, fosta concurentă de la ”Românii au talent” a scos la ”înaintare” tot ce are mai bun. (VEZI ȘI: SOȚUL-MILIONAR O ACUZĂ PE ”REGINA PRAHOVEI” CĂ ȘI-A ABANDONAT FIUL MINOR CA SĂ SE MUTE CU EX-UL OANEI ZĂVORANU!)

Daniela Dumitru a fost pozată goală în cadă

Cum a devenit cunoscută Sexy Fachira!

Daniela Dumitru este una dintre cele mai cunoscute dansatoare exotice din showbiz-ul dâmboviţean. În afară de asta, blonda s-a mai remarcat şi datorită pictorialelor fierbinţi pe care le-a realizat pentru anumite publicaţii dedicate adulţilor.(NU RATA: SCANDAL ÎN SHOWBIZ! VEDETA L-A FĂCUT PRAF PE DORIAN POPA)

Din ce motiv nu are iubit!

Recent, Daniela Dumitru a declarat că nu are iubit, iar motivul ar fi că nu vrea, încă, să se complice. Vrea doar să mai copilărească. (VEZI AICI: ”ÎNGHIȚITOAREA DE FLĂCĂRI” ȘI-A DAT SUTIENUL JOS, IAR IMAGINILE +18 AU AJUNS LA NOI!)

„Nu am găsit acel bărbat, pe care îl caut. Dar sunt OK şi singură. Nu sunt disperată după o relaţie. La mine e simplu:  ori mă accepţi, ori pleci la plimbare. Sunt mai tăioasă, mai rebelă în relaţii. Cea mai lungă relaţie a fost de un an şi un pic. Oricum, mai am de copilărit, până să caut ceva serios. Mi-ar plăcea un bărbat manierat, cu barbă, poate şi o chitară”, a declarat Daniela Dumitru, într-o emisiune TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)