Sexy-bloggerița de la Asia Express și-a asumat definitiv noua relație după dezvăluirile CANCAN.RO

Publicat: 14/06/2020 | 00:06

Carmen Grebenișan și-a asumat relația cu Alex Militaru, farmacistul cu care a început o poveste de dragoste după ce s-a întors de la Asia Express. CANCAN.RO vă prezintă și dovada în acest sens.

Pe 28 martie, CANCAN.RO anunța că super-cunoscuta bloggeriță Carmen Grebenișan a început o poveste de dragoste cu Alex Militaru, un tânăr de profesie farmacist. Între timp, ex-concurenta de la Asia Express și-a asumat relația pe rețele sociale. Cei doi apar în timp ce se sărută și stau îmbrățișați.

(VEZI AICI: SEXY-BLOGERIȚA A ”NĂUCIT” MASCULII CU POSTERIORUL EI JUCĂUȘ!)

Carmen Grebenișan este celebră în social media, unde are sute de mii de urmăritori pe rețelele unde este activă. În 2014 și-a deschis un blog, cu care a dat rapid lovitura. De câteva luni, a reușit și în plan sentimental. Are o relație cu Alex Militaru, un bărbat în vârstă de 24 de ani.

Nu se mai ascund!

Cuplul nu se mai ascunde deloc, nu mai are niciun motiv să țină legătura sentimentală “la secret”. După excursia pe care au făcut-o la Râșnov, Carmen Grebenișan și Alex Militaru au apărut din nou împreună, semn clar că și-au asumat povestea de dragoste, potrivit imaginilor obținute de CANCAN.RO.

Carmen Grebenișan
Carmen și Alex trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

(CITEȘTE ȘI: CELEBRA BLOGERIȚĂ ȘI-A PĂRĂSIT IUBITUL MILIONAR PENTRU UN ARAB! PRIMELE DECLARAȚII DESPRE DESPĂRȚIREA-ȘOC)

Când a plecat în Republica Dominicană, la filmări pentru Asia Express, Carmen Grebenișan era implicată într-o relație. Distanța pare să fi stins, ușor, flacăra iubirii pentru că, în urmă cu ceva timp, sexy-bloggerița și iubitul au pus punct legăturii.

Tot răul, însă, spre bine. Pentru că, la scurt timp, sexy-bloggerița și-a găsit un nou partener de viață, în persoana lui Alex Militaru, de profesie farmacist.

Are propria afacere cu Alina Ceușan, dar continuă să facă și blogging

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au devenit cunoscute “la pachet”, fiind bloggerițele din Cluj care ne spun ce se mai poartă în materie de piese vestimentare, dar ne dezvăluie și diferite trucuri de make-up. Au inclusiv propriul business. Și-au lansat un brand de costume de baie.

(NU RATA: SEXY-BLOGERIȚA A APĂRUT CU FUNDUL LA VEDERE ÎN ”CASA POPORULUI”!)

E mai dificil decât mă așteptam. Ne-am împiedicat de foarte multe chestii care ne-au tras înapoi. Am zis că avem la îndemână toată unealta asta de social media, ne va fi mult mai ușor să ne propagăm, dar ne-am lovit de alte chestii pe care le învățăm din mers. Vrem să creăm ceva mult mai mare și brandul este unul de nișă. Nu producem în «masă» și vrem să mergem foarte mult pe partea de internațional, pentru că prinde mult mai tare”, povestea sexy-bloggerița în urmă cu ceva timp, completând că ea este cea care se ocupă de partea administrativă a firmei, având și cunoștințe în domeniul economic.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)