Sexy-blogerița și cunoscutul milionar au fost păcăliți după o rețetă inventată în anii ‘90. “Știm că s-a întâmplat un furt, nu înțeleg ce…”

Publicat: 19/06/2020 | 23:27

În lumea bună a Capitalei reînvie un mega-scandal! O celebră blogeriță și un milionar le acuză pe o avocată și pe fiica acesteia că i-ar fi tras în piept cu un milion de euro. Întregul scandal pare să dezgroape legături dubioase între avocată și complicii acesteia din Poliție și Parchet.

(VEZI AICI: AVOCATA OTV, ACUZATĂ DE UN MILIONAR CĂ L-A AMENINȚAT CU RUGBYȘTII INTERLOPI ȘI I-A DISTRUS O AFACERE DE 800.000 €!)

De mai multă vreme, blogerița Adina-Claudia Banea și omul de afaceri George Butunoiu încearcă, în zadar, să recupereze sume fabuloase de la avocata Carmen Păștin și de la fiica acesteia, Andreea-Simona Stroe. Blogerița a depus plângere penală, dar, deși a trecut mai bine de un an de atunci, nimic nu s-a întâmplat. Prin intermediul CANCAN.RO, cunoscuta designeriță și-a strigat disperarea. Atenție, urmează declarații și acuzații incredibile.

În ianuarie 2019, Adina-Claudia Banea, o blogeriță și, în același timp, o designeriță cunoscută, le-a acuzat pe Carmen Păștin, avocata OTV, și pe fiica acesteia, Andreea-Simona Stroe, că i-au sechestrat bunuri în valoare de 250.000 de euro. Ulterior, și George Butunoiu, un celebru milionar, a arătat-o cu degetul, la rândul lui, pe Carmen Păștin. La momentul respectiv, acesta susținea că avocata i-ar fi distrus o afacere de 800.000 de euro și că ar fi recurs la ajutorul unor rugbyști interlopi pentru a-și duce la capăt diabolicul plan.

(CITEȘTE ȘI: AM PUS MÂNA PE SMS-URILE OTRĂVITE DINTRE CELEBRA BLOGERIȚĂ ȘI AVOCATA OTV ACUZATĂ DE FURT!)

Acuzatele sunt arhicunoscute. Numele lor au apărut în dosarul penal al lui Adrian Năstase, în numeroase denunțuri la DNA, dar și în cazul retrocedării averii familiei Șuțu. Între timp, Adina-Claudia Banea nu a stat cu mâinile în sân și a făcut plângere contra avocatei OTV-ului, Carmen Păștin. Scandalul dintre părți a început pe 7 decembrie 2018, când celebra designeriță a închiriat o vilă aflată pe Strada George Călinescu 44 din București, unde avea în plan să-și deschidă un atelier de croitorie.

Adina Banea, disperată: “Nu se întâmplă nimic, vreau dreptate!”

Imobilul aparținea lui Carmen Păștin, iar Adina-Claudia Banea s-a trezit cu bunurile sechestrate, cum, de altfel, a părțit și George Butunoiu. Însă, până în prezent, doar blogerița s-a adresat autorităților. Deși a trecut mai bine de un an, nimic nu s-a întâmplat. Designerița are, în continuare, bunurile sechestrate, motiv pentru care este total nemulțumită de felul în care decurge litigiul. CANCAN.RO a obținut mărturii în exclusivitate, direct de la partea păgubită.

Este deja suspect. I-au făcut percheziție anul trecut, în aprilie, înainte de Paște. Au găsit o parte din bunuri la ea. De atunci s-au făcut cercetări, ancheta este în derulare. Ea, în schimb, face, la rândul ei, plângeri după plângeri, contestă orice. Vrea ca totul să dureze. Am primit inițial o decizie că-mi pot ridica bunurile, dar ea a făcut imediat contestație și totul s-a blocat.

Nu știu ce se așteaptă. Pe ea nici măcar nu au audiat-o. Mă așteptam să o facă inculpat. Nu s-a întâmplat asta. Știm că s-a întâmplat un furt, nu înțeleg ce așteptăm. Eu sunt executată silit, am conturile blocate, nici card nu am, în timp ce ea stă acasă liniștită. Nu se întâmplă nimic, vreau dreptate!”, ne-a declarat Adina Banea.

Adina Banea, o cunoscută designeriță din România

(NU RATA: O BLOGERIȚĂ & DESIGNERIȚĂ CELEBRĂ LE ACUZĂ PE AVOCATA OTV ȘI PE FIICA ACESTEIA CĂ I-AU SECHESTRAT BUNURI DE 250.000 €!)

Firul evenimentelor

Între Adina Banea și Carmen Păștin există un litigiu care cu greu poate fi oprit. Totul a pornit de la un contract de închiriere. Cunoscuta blogeriță susține că înțelegerea inițială, semnată pe 7 decembrie 2018, a fost modificată fără acordul ei. În plus, pe ultima pagină a contractului, Adina Banea susține că proprietara imobilului a adăugat, cu pixul, clauze incredibile.

În fapt, pe baza acestor clauze, Andreea Stroe, în tandem cu mama sa, Carmen Păștin, ar fi confiscat bunurile pe care Adina Banea le-a depozitat în vila de pe Strada George Călinescu, în valoare de 250.000 de euro. Cele două susțin că au tot dreptul să pună stăpânire pe bunuri din moment ce Adina Banea nu a achitat, imediat după semnarea contractului, 5.800 de euro, adică pe 7 decembrie.

(VEZI AICI: BRIGADA CARE L-A JEFUIT PE JOSHUA DE 1.000.000 € I-A SPART VILA ȘI FOSTULUI PRIM-MINISTRU STOLOJAN)

De partea cealaltă, cunoscută designeriță susține că avocata OTV-ului și fiica sa au modificat contractul deoarece avea termen să plătească suma, conform contractului inițial, până pe 15 decembrie.

Ce a pățit George Butunoiu

În cazul lui George Butunoiu, prejudiciul ar fi mult mai mare și ar ajunge la 800.000 de euro. Singura vină a milionarului ar fi fost că a ales să-și desfășoare activitatea într-un imobil care aparține lui Carmen Păștin și că ar fi ajuns să încheie un contract de închiriere cu aceasta.

Am pățit exact la fel. Am avut un contract de închiriere și, când să plecăm și să începem să strângem lucrurile, a venit și a schimbat cheia. Și apoi a luat toate lucrurile de la patru etaje. Calculatoare, servere, absolut tot. Am luat legătura cu poliția, mi-au spus să mă duc la judecătorie. De patru ani nu am primit niciun răspuns. În instanță am văzut că are sute de cazuri similare, aproape o mie, la fel face cu toți, înșală pe toată lumea. Recuză judecători, le face plângeri penale…”, ne-a spus George Butunoiu în ianuarie 2019.

Adina Banea
George Butunoiu susține, la rândul lui, că bunurile i-au fost sechestrate de Carmen Păștin și fiica acesteia, Andreea Stroe

(CITEȘTE ȘI: ”TATAIE” DE LA METROU ARE O VILĂ CÂT UN BLOC ÎN ZONA DE LUX DE CAPITALEI)

Carmen Păştin, denunțătoare de profesie

Carmen Păştin, ex-avocat, ex-judecător financiar la Curtea de Conturi, şi-a făcut o profesie din calitatea de denunţător, devenind “spaima” judecătorilor, procurorilor, notarilor, executorilor judecătoreşti. Iată doar câteva nume din “colecţia Carmen Păştin”, împotriva cărora fosta avocată – procuror a depus fel de fel de plângeri penale: Toma Zaharia – fost secretar de stat în Ministerul de Interne, Michaela Olimpia Bran  – fost director la Ministerul Finanţelor – Direcţia Mari Contribuabili, Alexandru Codescu – Procuror General al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, Eugenia Lohan Popa – preşedinta Secţiei Comerciale din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Magdalena Boghici  – preşedinte al Secţiei Comerciale din cadrul Tribunalului Prahova, Mihai Ducu  – preşedintele Executorilor de pe lângă Curtea de Apel Prahova, Valeria Baias  – notar public, Flavius Baias  – procuror, fost avocat, Eugen Roşu  – avocat şi mulţi, mulţi alţii.

Procurorul Constantin Balcan, de la DNA – Secţia de combatere a corupţiei, a conexat o mare parte din aceste dosare şi, la 23 februarie 2007, după ce a parcurs toate procedurile, a dat NUP după NUP, fără nici o excepţie.

CANCAN.RO oferă recompensă celor care ne transmit informații despre protectorii din Poliție & Parchet ai avocatei Carmen Păștin!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)