Sexy-asistenta de la “Neatza” s-a împăcat cu iubi de la „Noaptea târziu”. “Prețul” reconcilierii a fost…

Publicat: 05/06/2020 | 23:44

Nu cu multe zile în urmă, ”divorțul” dintre sexy-asistenta de la Antena 1 și tânărul Cuza de la ”Noaptea Târziu” a șocat întreg showbiz-ul. Cu toate că și-a acuzat fostul iubit că ar fi posesiv și gelos, la scurt timp după despărțire, Ramona Olaru a revenit la sentimente mai bune și a mai dat o șansă relației lor… Dar nu pe ”gratis”. Împăcarea cu sexoasa blondină se pare că l-a costat extrem de scump pe tânărul artist. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini și detalii uluitoare.

Ramona Olaru și Cuza de la ”Noaptea Târziu” au șocat pe toată lumea în momentul în care au anunțat că, după un an de relație, au decis să meargă pe drumuri separate.

La scurt timp după ce s-a aflat de ”divorțul” celor doi, vedeta de la Antena 1 a postat în mediul online un mesaj de-a dreptul surprinzător, prin care l-a pus într-o lumină nefavorabilă pe carismaticul cântăreț cu care a format un cuplu aproximativ un an.

”Am făcut o pasiune pentru «bărbații» de nimic și o viață plictisitoare”, a spus asistenta TV pe InstaStory. (VEZI AICI: De ce s-au despărțit de fapt sexy-asistenta de la Neatza și cunoscutul cântăreț)

Cât ar fi „costat” împăcarea

Mai mult decât atât, potrivit surselor noastre, Ramona Olaru fi făcut anumite comentarii despre fostul iubit în fața amicelor ei. Sexoasa asistentă de la Neatza s-ar fi „spovedit” fetelor de la salonul de înfrumusețare pe care-l frecventează. Printre multe altele, blondina s-ar fi plâns că despărțirea s-a produs din cauza geloziei și a posesivității excesive pe care ar fi manifestat-o Cuza de la ”Noaptea Târziu”.

Este posesiv, gelos și nebun”, le-ar fi mărturisit Ramona Olaru prietenelor ei.

Cu toate acestea, la scurt timp, sexy-colega de platou a lui Răzvan Simion și Dani Oțil se pare că a revenit la gânduri mai bune și a îngropat securea războiului. De câteva zile, Ramona Olaru se pare că a mai acordat o șansă relațieI cu tânărul artist. Împăcarea cu vedeta Antenei ”l-a costat” extrem de scump pe Cuza de la ”Noaptea Târziu”.  Blodina ”a arestat”  bolidul tânărului artist. (CITEȘTE ȘI: DE CE S-AU DESPĂRȚIT DE FAPT SEXY-ASISTENTA DE LA NEATZA ȘI CUNOSCUTUL CÂNTĂREȚ. “E POSESIV, GELOS ȘI…” + “SCANDALUL DINTRE NOI ESTE…”)

Cuza de la ”Noaptea Târziu” s-a împăcat cu sexy-asistenta din Antenă

A pus stăpânire pe mașina iubitului 

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Ramona Olaru în fața sediului televiziunii Antena 1. După ce și-a terminat programul de la matinal, sexoasa blodină și-a făcut apariția în parcare, acolo unde, surprinzător, o aștepta Fordul Mustang ce îi aparține artistului de la ”Noaptea Târziu”. Din câte se pare, la scurt timp după ce s-au împăcat, sexoasa blondină a pus stăpânire pe bolidul iubitului ei.

După cum se poate observa și în imagini, sexoasa asistentă de la Antenă nu prea pare să aibă foarte mare grijă de mașina iubitului ei. Cu toate că are pe mână un bolid destul de scump, ce ascunde sub capotă o mulțime de cai-putere, aceasta pare să fie un pic neglijentă. Mașina nu strălucește de curățenie, iar în portbagaj se pare că domnește haosul, după ce Ramona ar fi transformat generosul spațiu de depozitare într-un veritabil dressing. (NU RATA: IUBITUL SEXY-ASISTENTEI LUI RĂZVAN & DANI RUPE TĂCEREA: “RAMONA A INTRAT ÎN…”)

Ramona Olaru merge cu mașina iubitului

Episodul care ar fi produs divorțul vedetei!

În urmă cu mai multe luni, am întâlnit-o pe sexoasa colegă de platou a celebrilor Răzvan & Dani în zona Herăstrău, unde asistenta TV s-a întâlnit cu un amic. După ce au petrecut mai multe minute în mașina tânărului, timp în care au discutat și au mâncat o înghețată, Ramona Olaru a coborât și s-a îndreptat spre bolidul de lux pe care-l conduce și care-i aparținea soțului ei.

După ce a răscolit printre lucrurile pe care le avea puse pe bancheta din spate, sexoasa asistentă TV a deschis portbagajul și i-a arătat companionul ei câteva ținute. (VEZI AICI: BROMANIA & SEXOASA LUI RĂZVAN ȘI DANI S-AU PLICTISIT RECIPROC ÎN NUBA!)

Ramona Olaru a pus stăpânire pe mașina lui Cuza de la ”Noaptea Târziu”

I-a ridicat fustița, în parc!

La un moment dat, tânărul care o însoțea pe vedetă a recurs la un gest de-a dreptul surprinzător. Cu ochii la formele apetisante ale vedetei, a profitat de faptul că Ramona era preocupată cu aranjatul hainelor, aplecată cu totul în portbagaj și, fără să-i pese de privirile din jur, i-a ridicat fustița acesteia, lăsându-i la vedere lenjeria intimă de culoare mov.

Blondina nu a părut să fie deranjată de gestul uluitor al prietenului ei. Fără să schițeze vreun gest, și-a văzut liniștită de treburi. După ce s-a mai învârtit pe lângă mașină, atrăgând atenția trecătorilor cu formele sale, scoase în evidență de rochița scurtă pe care o purta, colega de platou a matinalilor de la Antenă s-a întors în bolidul de lux al bărbatului care o însoțea și și-au continuat șueta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)