Sexoasa de la Neatza și „fostul” au „celebrat” la restaurant ultima împăcare, înfofoliți și „mascați”

Publicat: 07/12/2020 | 23:30

Ramona Olaru de la „Neatza” și Cuza de la „Noaptea Târziu” aproape că i-au depășit în despărțiri și împăcări pe Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, dar nu se lasă cu una, cu două. Cei doi „foști” au fost zăriți din nou împreună, iar CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

După mai multe episoade de separare și reconciliere, Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu au îngropat din nou securea și au fost văzuți împreună. Cine să-i mai înțeleagă pe cei doi? O zi se iubesc, o zi se urăsc, se împacă, se despart…

Dar se pare că, orice ar face, nu prea pot să stea prea mult timp departe unul de celălalt, ceea ce nu poate să însemne, până la urmă, decât un singur lucru: de fapt, ei se iubesc și atât.

(NU RATA: CUM A AJUNS RAMONA OLARU DE LA NEATZA SĂ-ȘI „VÂNDĂ” VIRGINITATEA PE O STICLĂ DE SUC)

Ramona Olaru și Cuza au „celebrat” împăcarea la un restaurant

Și cum poți celebra o împăcare, dacă nu la un restaurant la care te poți delecta cu un preparat gustos și cu o băutură potrivită gradelor care scad tot mai mult în termometre?

Ramona Olaru și Cuza, împreună la restaurant

Sexoasa de la  „Neatza” a ieșit din nou în lume cu iubitul său și, judecând după gesturile celor doi, au renunțat la orgolii și formează din nou un cuplu. Înfofoliți și „mascați”, Ramona și Cuza au mers la un restaurant din zona Băneasa, Jumbo Grill House, iar, la plecare, asistenta s-a apropiat tot mai mult de iubitul ei. Pesemne că frigul își făcuse deja simțită prezența pe sub hainele pe care a ales blondina să le poarte, într-o zi de iarnă.

Îndrăgostiți, Ramona Olaru și Cuza au părăsit locația și s-au îndreptat către casă, iar, dacă cineva i-a văzut, așa cum i-am văzut și noi, cu siguranță nu poate zice vreodată că cei doi au stat separați… Dragostea plutea în aer.

Ramona și Cuza nu pot sta prea mult timp departe unul de celălalt

Ramona Olaru, „războinică” în iubire

Ramona Olaru s-a remarcat pe internet prin postările ei adresate foștilor iubiți, atunci când se ceartă sau se desparte. Blondina de la „Neatza cu Răzvan și Dani” se pare că iubește cu patos.

„Să urăști oamenii necesită prea multă energie. Doar prefă-te că sunt morți”, este mesajul postat de Ramona.

(CITEȘTE ȘI: RAMONA OLARU ATRAGE ATENȚIA CU O NOUĂ IPOSTAZĂ PROVOCATOARE)

„Îmi pare rău. Eu nu sunt Adele. Nu-ți doresc tot binele din lume și nici să găsesc pe cineva ca tine. Totuși, vreau să dau foc tuturor lucrurilor tale”, a mai scris Ramona pe Instagram, în perioada în care era despărțită de Cuza. Cu toate acestea, nu de puține ori, pe contul său de TikTok, Ramona Olaru a postat diverse clipuri în care pare tristă. Părea că despărțirea de Cuza a afectat-o enorm, la momentul respectiv. Dar ce mai contează acum? Totul e bine când se termină cu bine.
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.