Sexoasa de la ”Bravo, ai stil!” s-a pisicit pe un Mercedes în ”cartierul milionarilor”!

Publicat: 26/02/2020 | 23:33

Una dintre cele mai „hot” brunete din showbiz și-a bombat posteriorul, s-a arcuit ca o gimnastă și a pozat provocator în ”cartierul milionarilor”. Sexoasa de la ”Bravo, ai stil!” s-a pisicit pe un Mercedes, în văzul tuturor. CANCAN.RO. SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile demențiale de la ședința foto ad-hoc. (CITEȘTE ȘI: CUSCRA MULTIMILIONARĂ A LUI HREBENCIUC A DIVORȚAT DE ”NABABUL DE LA CFR” ȘI …)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o Larisa Udilă, sexoasa fotomodelă care a făcut senzație în show-ul TV ”Bravo, ai stil”, în zona parcului Herăstrău, acolo unde bruneta, cu ajutorul unei prietene, a pus în scenă o adevărată ședință foto. (NU RATA: VEDETA CARE A FĂCUT SENZAȚIE LA ANTENĂ ESTE ÎNSĂRCINATĂ)

Cum pare să fie o tânără fără inhibiții, Larisa Udilă n-a ținut cont că se află în ”cartierul milionarilor”, un loc extrem de aglomerat, și și-a unduit formele pentru a obține cele mai incitante fotografii. Ca o veritabilă profesionistă, sexoasa de la ”Bravo, ai stil!” s-a jucat cu obiectivul aparatului de fotografiat în cel mai senzual mod cu putință.

Larisa Udilă, ședință foto incendiară în ”cartierul milionarilor”

Și-a bombat posteriorul, s-a arcuit ca o gimnastă și s-a pisicit pe bolidul de lux din dotare, un superb Mercedes. Iar ca „scenariul” să fie complet, sexoasa brunetă a „rulat” câteva ținute. Din câte se pare, tânăra nu s-a jenat și a schimbat articolele vestimentare chiar în bolidul de lux, care, pe lângă obiect de decor, a ținut loc și de cabină de probă. (CITEȘTE AICI: ȘI-A MĂCELĂRIT SOȚIA, DAR NU REGRETĂ)

Sexoasa de la ”Bravo, ai stil!” s-a pisicit pe un Mercedes în ”cartierul milionarilor”!

A fost cerută și a spus ”Da! 

În urmă cu aproximativ doi ani, fosta concurentă de la “Bravo, ai stil!” a fost cerută în căsătorie, cu un inel superb, de către Alexandru Ogică, fotbalist la CSA Steaua București. Cei doi formează un cuplu de aproape șase ani. Evenimentul s-a petrecut pe malul lacului Cernica, iar martori au fost persoanele dragi cuplului.

La momentul respectiv, Alexandru Ogică i-a făcut cea mai frumoasă surpriză iubitei sale și i-a dăruit inelul de logodnă pe un covor roșu plin de petale de trandafiri, în aplauzele celor prezenți. Larisa Udilă a fost extrem de emoționată și cu greu și-a stăpânit lacrimile. Mai ales când și-a văzut logodnicul în genunchi în fața ei. (NU RATA: LAURETTE, EXPERIENȚĂ TERIFIANTĂ DUPĂ CE CORONAVIRUSUL A ”LOVIT” ITALIA)

Larisa Udilă, una dintre cele mai sexy brunete din showbiz

“Vreau să avem șapte copii!”

La scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie de Alexandru Ogică, Larisa Udilă a postat un mesaj emoționant pe contul personal de socializare. (NU RATA: IMAGINILE CARE ÎL VOR ÎNFURIA PE SOȚUL ANDEI ADAM)

Îți mulțumesc pentru toate amintirile frumoase pe care le avem împreună. M-ai făcut în ultimii ani să te iubesc, cum nu credeam că voi iubi vreodată. Mi-ai făcut și multe zile fripte, ce e drept, dar am trecut prin cele mai grele momente din viața mea alături de tine în cel mai frumos mod.

Nu există alinare mai mare decât dragostea sinceră. Anul ăsta, viața m-a pus la încercare grav și nimeni nu ar fi putut să mă susțină mai tare decât tine! Nu știu ce va fi, dar știu ce vreau să fie, vreau să avem șapte copii, sănătate și multă dragoste. Atât! Dacă am reușit să fac un pas pentru visul meu, am reușit cu ajutorul susținerii tale. Sunt datoare față de tine să te susțin toată viața și asta voi face! Te iubesc și nimeni nu ne poate învinge împreună!”, a fost mesajul postat, în toamna lui 2018, de Larisa.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)