Sexoasa cere condamnarea polițiștilor care au filmat-o goală!

Publicat: 26/01/2020 | 23:46

Vreo doi ani a durat ancheta în cazul polițiștilor care au filmat-o pe Flore Salalidis în costumul Evei, în pragul ușii locuinței sale, iar agenții au fost declarați nevinovați de către procurori. Simțindu-se nedreptățită, Flore a apelat la instanță pentru a chema organele de ordine la bară, iar astfel să i se facă dreptate. Avem detalii de ultimă oră, dezvăluite în emisiunea CANCAN.RO, transmisă de România TV.

Este Flore Salalidis! S-a iubit cu milionari și cu politicieni celebri, iar fiecare apariție a ei e un spectacol total. Când începusem să credem că reprezentațiile sale s-au consumat și că nimic nu mai poate fi ieșit din comun, din Flore a mai răsărit o ispravă demnă de-o nouă filă în almanahul istoriei mondene. (CITEȘTE ȘI: FILMĂRI HALUCINANTE CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! POLIȚIA A DESCINS LA APARTAMENT, IAR EA A APĂRUT GOALĂ PUȘCĂ ÎN UȘĂ ȘI…)

I-a întâmpinat pe polițiști în costumul Evei

Flore Salalidis îi dă în judecată pe polițiștii care au filmat-o goală

Blondina este protagonista unei scene desprinsă parcă din scenariile filmelor pentru adulți. Deranjați de diverse zgomote venite din apartamentul lui Flore, înspre dimineață, vecinii frumoasei blonde au alertat poliția. Fără nicio jenă, extrem de euforică, Flore i-a întâmpinat pe oamenii legii în costumul Evei. Dezarmați, polițiștii au rugat-o să apeleze la decență, moment în care și-a acoperit trupul cu o haină de blană, dar a rămas tot fără lenjerie intimă. Pusă pe harță, Flore s-a lepădat de petale și a început să le transmită vecinilor toată dragostea ei, pentru care a și fost amendată.

După mega-scandalul cu polițiștii, Flore a amenințat cu procese organul de ordine care a filmat-o. (NU RATA: FLORE RUPE TĂCEREA, DUPĂ CE A FOST FILMATĂ GOALĂ: ”EU AȘA STAU ÎN CASĂ! ÎL DAU ÎN JUDECATĂ PE POLIȚIST”)

”Nu am fost avertizată, nu am știut că am fost filmată. Imaginile ar fi trebuit să rămână la ei la secție. În momentul în care eu vreau să-mi arăt o zonă intimă, atunci o fac eu. Dar în momentul în care sunt filmată pe ascuns, aici vorbim de altceva. Nu a fost o amendă pentru deranjarea liniștii publice, a fost pentru că eram dezbrăcată. Avocatul meu se va ocupa de toate demersurile care trebuiesc făcute. Cine a greșit aici să fie sancționat”, a declarat Flore. (VEZI AICI: VEDETA TV A MIMAT O ”PARTIDĂ HARD” + ȘI-A ARĂTAT SÂNII PE PLAJA DIN MAMAIA)

Flore pare să fi devenit un oponent serios pentru organele care îi mai pun, din când în când, și frână în drumul ei către distracție. Ea a fost protagonista unei întâmplări rutiere pentru care s-a ales cu amendă contravențională și cu permisul suspendat. Simțindu-se nedreptățită, Flore s-a supărat și a contestat în instanță plângerea acestora.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)