Sevilla – CFR Cluj LIVE TEXT ora 22:00. Meciul retur pentru optimile Europa League

Publicat: 27/02/2020 | 21:39

Campioana României, CFR Cluj, încearcă să dea lovitura în această seară pe Ramon Sanchez Pizjuan, unde va întâlni pe FC Sevilla, nimeni alta decât câștigătoarea a trei ediții de Europa League. În tur, partida s-a terminat la egalitate, 1-1.

Dan Petrescu, tehnicianul CFR-ului, nu este prea optimist înaintea returului. „Dacă era 1-0 la Cluj, eram mai optimist. Așa, la 1-1, să fim realiști, șansele sunt mici! Sevilla e favorită clară să meargă mai departe. E și greu să aleg un jucător preferat de la Sevilla, care are 17 internaționali. Ocampos îmi place cel mai mult.

Au un antrenor valoros, a fost la națională, la Real Madrid. La noi, nu eu sunt actorul principal la club, ci jucătorii. Mulți sunt pe final de carieră, își doresc să ajungă cât mai departe, că poate mai joacă doar un an-doi. Poate și de aceea joacă așa de bine în Europa. Sevilla și CFR seamănă. Sunt pe doi în deplasare, după Real Madrid, și foarte periculoși acasă. Dar presiunea e la ei, la noi ce presiune să fie dacă ne bate Sevilla?! Nu, la ei e presiunea. Oricum, eu am emoții foarte mari, dar la mine e mereu la fel, e normal, asta e meseria de antrenor”, a spus Dan Petrescu.

Ciprian Deac nu se avântă nici el, dar parcă în cuvintele lui se regăsesc speranțele. Mai mult, spune că este cel mai important meci al lui din carieră. „Am venit aici nu ca să bifăm un alt joc, ci să încercăm să facem istorie. Aștept de mult acest meci. E cel mai important meci al carierei, pentru că ar fi cea mai mare performanță din istoria clubului, să ajungem în optimi”, a spus Deac.

Sevilla – CFR Cluj LIVE TEXT ora 22:00. Echipele de start

Sevilla: Bounou – Jesus Navas, Diego Carlos, Kounde, Reguilon – Joan Jordan, Gudelj, Fernando – Suso, L.De Jong, Ocampos

Rezeve: Pastor, Sergi Gomez, Rony Lopes, Nolito, Banega, Escudero, En-Nesyri

Antrenor: Julen Lopetegui

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vincius, Burcă, Camora – Djokovic, Bordeianu, Păun, – Deac, Traore, Omrani

Rezerve: Sandomierski, Luis Aurelio, Boli, Golofca, Hoba, Cestor, Rondon

Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: Ramon Sanchez Pizjuan (Sevilla, 42.714 locuri)

Arbitru: Andria Treimanis // Asistenți: Haralds Gudermanis, Aleksejs Spasjonikova (toți din Letonia)