Sergiu, bărbatul care a mers călare la maternitate, a petrecut Paștele în casa cea nouă! Cătălin Moroșanu a avut grijă de tot. Care sunt planurile de viitor ale tânărului

Publicat: 22/04/2020 | 17:46

Tânărul care a mers călare la maternitate a impresionat pe toată lumea. Mulți români binevoitori, împreună cu Moroșanu au încercat să îl ajute pe Sergiu și familia lui. Cătălin Moroșanu a fost impresionat de cazul bărbatului, așa că s-a implicat și a adunat, în doar două săptămâni, peste 40.000 de euro.

Cu banii adunați, luptătorul de K1 i-a cumpărat o casă lui Sergiu și i-a oferit și 5.000 de euro, pentru a începe o altă viață. Sergiu a petrecut Paștele în casa cea nouă și încă nu îi vine să creadă ce întorsătură minunată au luat lucrurile. (CITEȘTE ȘI: UN POLIȚIST A RUPT TĂCEREA! DE CE SE DAU ATÂT DE MULTE AMENZI ÎN ROMÂNIA)

Bărbatul a folosit banii primiți pentru a își mobila casă și a le oferi soției și copiilor un alt fel de sărbători, mai bogate și mai fericite. „Am cumpărat masa asta, cu tot cu scaune și o canapea”, a spus tânărul pentru bzi.ro.

Cătălin Moroșanu rămâne alături de Sergiu

Tânărul din Iași a dezvăluit că luptătorul K1 i-a promis că o să țină legătura cu el. Moroșanu o să îl viziteze în curând, iar după  ce o să treacă pericolul virusului COVID-19 o să facă tot posibilul să îl ajute să își găsească un loc de muncă. (VEZI ȘI: FILMUL INCREDIBIL AL MORȚII TÂNĂRULUI CARE A ATACAT POLIȚIȘTII ÎNTR-UN HOTEL DIN BUCUREȘTI. „ÎNARMAT CU O FOARFECĂ ȘI O SULĂ, A LOVIT…”)

”Am discutat, am o promisiune. Mi s-a spus că după ce mai trece toată treaba cu pandemia asta, voi merge la muncă. Sper să treacă mai repede. Voi mai vorbi miercurea care vine, să vedem. Vreau și sper să găsesc un loc în care să muncesc, vreau doar să-mi întrețin familia, copiii!”, a spus Sergiu pentru sursa citată.