Serghei Mizil, șofer pentru Simona Trașcă. Ce glume cu tentă sexuală au făcut cei doi: “Cum mă pedepsești, mi-o…?”

Publicat: 22/06/2020 | 21:57

Serghei Mizil a devenit pentru o zi șoferul Simonei Trașcă. Momentul în care afaceristul o aștepta pe voluptoasa blondă a fost filmat chiar de ea. Pe înregistrarea publicată pe social media apar și glumele cu tentă sexuală făcute de cei doi.

Descoperă și: Mara Bănică şi Serghei Mizil, glume sinistre după ce sicriul lui Costin Mărculescu a fost coborât în groapă! Imaginile care nu s-au difuzat la TV

Serghei Mizil, șofer pentru Simona Trașcă timp de o zi

Simona Trașcă se numără printre vedetele care se întrec în clipuri urcate pe celebra rețea de socializare TikTok. Într-unul dintre video-urile publicate azi, vedeta le-a dezvăluit fanilor că și-a luat șofer! În realitate… este doar o glumă. Și asta pentru că așa-zisul angajat este afaceristul Serghei Mizil.

Nu rata: Simona Trașcă, cu decolteu obraznic la cumpărături în vreme de pandemie: “Te uiți și după Poliție…”

“Mi-am luat șofer, da’ a întârziat. De ce ai întârziat, mă?! Că te pedepsesc!”, a spus fosta asistentă TV în timp ce se apropia de bolidul său alb, iar portiera din dreapta era deschisă.

“Cum mă pedepsești, mi-o dai în g#%@?”, a întrebat Serghei Mizil cu zâmbetul pe buze.

Amuzată de gluma fără perdea a prietenului ei, Simona Trașcă a plusat și i-a zis: “Direct! Și-n reluare”.

Află și: Cum arăta Serghei Mizil în tinereţe, pe vremea lui Nicolae Ceauşescu. Imaginile de care până şi el a uitat

Ulterior, cei doi au pornit prin oraș, iar la unul dintre semafoarele din București, blondina s-a filmat în timp ce dansează. Desigur, ea l-a provocat și pe Serghei Mizil să se miște pe ritmul muzicii, iar acesta s-a conformat imediat.

Simona Trașcă, pregătită să devină bunică

“După ce m-am rugat la Dumnezeu, vreo 14 ani să fac nişte gemeni, dacă nu i-am făcut până acum, am renunţat la idee. Iar acum mă sperie toată lumea că dacă am renunţat, o să se întâmple. Eu sper să întâlnesc un bărbat care să aibă deja copii. Ar fi o mare bucurie, copiii sunt o binecuvântare de la Dumnezeu. Îmi doresc nepoţi, dar sunt foarte tineri, abia s-au căsătorit. Nu se ştie niciodată, în cazul meu cum o să fac nişte gemeni. Am un copil mare, să îmi trăiască, să mai facă şi alţii.

e nu înţelege lumea despre mine e că eu din copilărie îmi doream să mor, încercam, şi nu ştiam cum să fac eu să mă sinucid. am crescut cu chestia asta. Este ereditar. În familia mea au fost trei sinucideri. De când am fost internată la psihiatrie, acum cinci ani, nu am mai încercat să mă sinucid. Fratele meu era bolnav atunci, încă nu murise. Pierdusem casa. Toate adunate… Poate că amdevenit mai puternică acum. Mi-a fost astăzi ruşine”, a povestit vedeta într-un interviu mai vechi.