Serghei Mizil, apariţie inedită la înmormântarea lui Costin Mărculescu. Ce mesaj avea scris pe tricou

Publicat: 13/06/2020 | 13:21

Astăzi, Costin Mărculescu este condus pe ultimul drum. La ceremonia funerară s-au adunat toți cei care i-au fost prieteni și apropriați, pentru a îi aduce un ultim omagiu. Printre aceștia s-a numărat și Serghei Mizil, care se arată vizibil afectat.

Este zi de doliu în showbiz-ul românesc. Astăzi, are loc ceremonia de înmormântare a îndrăgitului actor din ”Liceenii”. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost depus la biserica Sf. Gheorghe cel Nou. Ceremonia funerară va avea loc la Cimitirul Reînvierea din Capitală. Conform unor surse din anturajul actorului, Costin Mărculescu își va dormi somnul de veci alături de mama și bunica lui. (CITEȘTE ȘI: ULTIMA DORINȚĂ A LUI COSTIN MĂRCULESCU VA FI ÎNDEPLINITĂ DE MARA BĂNICĂ! GESTUL EMOȚIONANT PREGĂTIT DE JURNALISTA DE LA ANTENA 1: “LA 40 DE ZILE, AM SĂ…”)

La capela bisericii ”Sfântul Gheorghe cel Nou” și-a făcut apariția și Serghei Mizil, un apropiat al actorului. Acesta a afișat în permanență o atitudine tristă și îndurerată, încercând totuși să ascundă sub ochelarii de soare.

Serghei Mizil a sta în compania lui Mihai Mitoșeru și a lui Marius Elisei, soțul Oanei Roman. Conform tradiției, Serghei a renunțat la vestimentația colorată, specifică lui, și a fost îmbrăcat total în negru. Acesta a purtat o pereche de pantaloni negri și un tricou negru, cu un mesaj poate nu tocmai potrivit: „Gangsta 01/ Brutus”

Împrejurările morții lui Costin Mărculescu

Costin Mărculescu a fost găsit mort, în locuința sa, în noaptea de miercuri spre joi. Pompierii veniți acolo după un apel la 112 au spart ușa și au descoperit trupul neînsuflețit al actorului. Era în cadă, iar decesul survenise în urmă cu mai multe zile. Poliția a făcut, imediat, anunțul. (VEZI ȘI: IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE DE LA ÎNMORMÂNTAREA LUI COSTIN MĂRCULESCU)

„În noaptea de 10/11 iunie, în urma unui apel 112, în care se sesiza ca un barbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon, de mai mult timp, polițiști ai Secției 12 Poliție s-au deplasat la adresă pentru verificări. Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a patruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat.

Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. Corpul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, este anunțul făcut de oamenii legii, după ce au ridicat trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu.