Șerban Copoț, de urgență pe mâinile medicilor! Ce diagnostic trist a primit prezentatorul de la iUmor

Publicat: 04/03/2020 | 13:57

Șerban Copoț a ajuns astăzi de urgență pe mâinile medicilor! La scurt timp după ce a fost consultat de un specialist, prezentatorul de la “iUmor” a primit un diagnostic trist. Singura veste bună a fost aceea că nu are nevoie să stea internat în spital.

Citește și: Șerban Copoț, dezvăluiri neștiute despre Asia Express: “Oameni beți, drogați la volan, am fost alergați noaptea”

Șerban Copoț, de urgență la spital

În vârstă de 38 de ani, Șerban Copoț s-a accidentat azi și a fost nevoit să meargă la cel mai apropiat spital. Medicul care s-a ocupat de el i-a pus un diagnostic dificil: luxație la glezna piciorului drept și i-a recomandat repaus. În mesajul pe care l-a făcut public după ce a ajuns acasă, artistul nu a dezvăluit cum s-a întâmplat totul.

“Cand esti cu capul in nori, e vai de picioare #luxatie #laorizontala #pauzăforțată” a scris prezentatorul de la “iUmor” pe contul său oficial de Instagram.

Apropiații și fanii lui Șerban Copoț i-au transmis numeroase gânduri pozitive, iar unii au făcut câteva glume cu el.

Șerban Copoț și-a luxat glezna de la piciorul drept © Instagram
Șerban Copoț și-a luxat glezna de la piciorul drept © Instagram

“Cum ți s-a întâmpla?”, “Șerban, parcă era Laurențiu Duță cu capul în nori dacă nu mă înșel? Sănătate multă, artistule!”, “Ai timp să te apuci de un album solo”, “Sau te pregatești pentru TCDU”, “Sănătate și răbdare” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea îndrăgitului moderator de la Antena 1.