Senzaționalul DD “înfruntă” pandemia. A ieșit la aprovizionare fără mască și și-a luat bere cu… nume de virus

Publicat: 29/04/2020 | 23:54

”Senzaționalul” Dan Diaconescu și-a verificat frigiderul și a ajuns la concluzia că aprovizionarea cu produse de strictă necesitate este absolut necesară. Cum nu poate apărea pe sticlă din cauza interdicției primite din partea judecătorilor, omul de televiziune, izolat la domiciliu, urmărește evenimentele și, ca un adevărat gospodar, s-a decis să treacă la fapte. ”Înarmat” cu lista de cumpărături, a ieșit din izolare, ”înfruntând” pandemia, iar CANCAN. RO, site-ul nr. 1 din România, are imaginile momentului. (CITEȘTE ȘI: SENZAȚIONALUL DD A APĂRUT CU BENTLEY-UL LA PLAJĂ!)

”Fiindcă nici nu știți ce pierdeți!”, spunea Dan Diaconescu atunci când realiza celebra emisiune la propriul post TV, iar pandemia de coronavirus – chiar dacă îl obligă să rămână în autoizolare la domiciliu, respectând distanțarea socială – nu îl sperie. Fără mască sau mănuși de protecție, realizatorul TV a părăsit confortul locuinței personale și s-a îndreptat către supermarket pentru a-și face proviziile necesare. (VEZI ȘI AICI: JUDECĂTORII I-AU ”CONFISCAT” VILA LUI DAN DIACONESCU!)

Atitudine lejeră, punct ochit, punct lovit

Dan Diaconescu a mers la cumpărături ”pe repede înainte”. Cu planul dinainte stabilit, omul de televiziune s-a echipat ca pentru o plimbare oarecare, în pofida pericolului reprezentat de COVID-19. Un tricou portocaliu, pantaloni negri și încălțăminte confortabilă, la care a adăugat o pereche de ochelari de soare, pentru a ”lupta” împotriva soarelui insistent. A ”uitat” de masca de protecție și de mănuși, însă, spre surprinderea celor care l-au văzut.

Cu mâinile în buzunare, ajuns în dreptul supermarketului, Dan Diaconescu a studiat, câteva minute, ”terenul”, stabilindu-și prioritățile, apoi a declanșat operațiunea ”Aprovizionarea în vremea pandemiei”. (NU RATA: MILIONARUL COCOȘ & CELEBRUL ”DOMN DAN” AU FĂCUT ȘPRIȚ PE SEPAREU LA GARĂ)

Dan Diaconescu, studiind ”terenul”

S-a ”înarmat corespunzător”

Viața merge mai departe, chiar și în vremea autoizolării la domiciliu, iar Dan Diaconescu și-a respectat, punct cu punct, strategia întocmită înainte de a ieși din locuință. ”Părintele” OTV, ajuns în supermarket, a făcut un adevărat slalom printre rafturi, fără să stea prea mult pe gânduri. A păstrat distanța față de ceilalți cumpărători, iar coșul de cumpărături s-a umplut în doi timpi și trei mișcări.

Pe lângă alte produse, ”senzaționalul” Dan Diaconescu nu a uitat să plaseze și câteva beri… cu nume de virus – ”Corona” – numai bune pentru a stinge setea atunci când urmărești, din fața televizorului, tot ceea ce se întâmplă în această perioadă de criză medicală. (CITEȘTE ȘI: DAN DIACONESCU, PE URMELE LUI CEAUȘESCU? CINE I-A PREVESTIT ACEASTĂ SOARTĂ)

Dan Diaconescu a pus în coș și câteva beri cu nume de… virus

La ieșirea din magazin, DD a fost ajutat

Omul de televiziune s-a îndreptat către casă cu sacoșele – trei la număr – burdușite, fără a plasa întregul efort pe umerii altcuiva. Fostul patron OTV – după ce dusese singur bagajele, la ieșirea din supermarket – a fost ajutat de un ”om de încredere”, dar a pus umărul și s-a implicat activ, cărând două dintre cele trei sacoșe, cu simț de răspundere.

În astfel de condiții, pentru o perioadă, Dan Diaconescu poate ”înfrunta” autoizolarea de la domiciliu lipsit de grija rezervelor și se poate dedica, exclusiv, planurilor de viitor din care, firește, nu poate lipsi reapariția ”pe sticlă”, la ore de vârf.  (VEZI ȘI AICI: DAN DIACONESCU, ACUZAT DE O MEGA-COMBINAȚIE IMOBILIARĂ! MIZA: 5 MILIOANE €!)

”Senzaționalul” DD și-a cărat singur sacoșele după ce a ieșit din supermarket

Vrea să facă din nou emisiuni TV

Contactat de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Dan Diaconescu a vorbit deschis, după ce a fost eliberat din închisoare, despre marea sa ”durere” legată de televiziune.  Fostul patron al OTV a lăsat de înțeles, de altfel, că își dorește foarte mult să revină în studioul TV, acolo unde, în alți ani, făcea istorie. Nerăbdător, Dan Diaconescu pregătește surprize mari telespectatorilor, în stilul care l-a consacrat, însă un viitor proiect TV nu va putea fi pus în aplicare decât după ce va scăpa de ”problemă”.

”Aștept cu mare nerăbdare să scap de interdicția pe care o am. După ce scap de această problemă o să văd ce e de făcut”, a declarat Dan Diaconescu, în exclusivitate, pentru site-ul nr.1 din România. (CITEȘTE ȘI: DAN DIACONESCU, PRIMUL INTERVIU DUPĂ CE A IEŞIT DIN PUŞCĂRIE: ”MI-A SPUS CĂ ÎI LIPŞEŞTE ACEST DROG NUMIT PRESĂ!”)

Dan Diaconescu a fost eliberat din închisoare la sfârșitul lunii noiembrie 2017

Dan Diaconescu a fost eliberat la sfârșitul lui noiembrie 2017 din închisoare. Fostul patron al OTV-ului fusese condamnat definitiv, în 2015, la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru că i-ar fi șantajat lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, şi pe omul de afaceri Paul Petru Ţârdea.

„Dacă vreţi să ştiţi cum e în puşcărie, faceţi-vă televiziuni de succes şi partid de succes şi imediat o să intraţi. Acum trebuie să ştiţi că la fel de prodigioasă cum a fost activitatea dumneavoastră în prezent, poate fi la fel de infracţională fiindcă avem de-a face cu o lege dată în România, o sentinţă prin care timp de 10 ani şi jumătate nu am voie să iau legătura cu cei un milion şi jumătate de prieteni ai mei, cei care ne-au votat la un moment dat. Este o interdicţie foarte, foarte mare. De la moartea lui Kennedy cred că nu s-a mai impus atâta tăcere.

Nu ştiu de ce le-o fi atâta frică de mine. Mă numesc Dan Diaconescu, sunt un copil venit din Caracal, nu cunoşteam pe nimeni şi totuşi, de 20 de ani încoace, adversarii mei se sperie foarte, foarte tare de mine”, declara, la ieşirea din penitenciarul Rahova, Dan Diaconescu (NU RATA: FOSTUL PATRON MILIONAR AL OTV-ULUI ARE CU CE… ”DOMNUL DAN” A SPART PUŞCULIŢA: ŞI-A TRAS (ÎNCĂ UN) MERCEDES DE 80 DE MII €!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)