Senatorul Daniel Zamfir, după decizia scandaloasă a Profi România: ”De ce închideți ochii când îți transferă profiturile în off-shore?”

Publicat: 14/04/2020 | 22:20

Lanțul de magazine Profi România a solicitat proprietarilor de spații comerciale facilități pentru ”a depăși” criza coronavirusului, iar un astfel de demers este, pur și simplu, revoltător.

Reprezentanții Profi solicită amânarea plății chiriei lunare pentru lunile aprilie și mai, înghețarea cursului valutar până la sfârșitul anului și reducerea cu 50% a valorii chiriei lunare până în iunie 2020, invocând situația economică dificilă generată de pandemia COVID-19.

Cu doar câteva minute în urmă, senatorul Daniel Zamfir a postat un mesaj dur în urma apariției informațiilor referitoare la facilitățile solicitate de Profi România, lansând acuzații grave la adresa guvernanților.

”TUPEU? E PUȚIN SPUS! E JAPCA PE FAȚĂ, CU ÎNGĂDUINȚA GUVERNULUI! Una din multinaționalele care au făcut mulți bani în România mai ales în ultima perioadă – și care a plătit foarte puțin impozit pe profit în raport cu cifra de afaceri pune cu spatele la zid o companie românească. De ce nu ții cu țara ta, Ludovice? Ce faci ca aperi companiile românești de șantajul multinaționalelor?”

(VEZI ȘI AICI: SENATORUL DANIEL ZAMFIR, DECLARAȚII ACIDE DESPRE GUVERNUL ORBAN: ”NU GUVERNEAZĂ PENTRU OAMENI”)

Daniel Zamfir: ”Cei care trădează interesele țării pe care o conduc…”

Senatorul Daniel Zamfir îi solicită premierului Ludovic Orban să dea o ordonanță de urgență prin care toate firmele să plătească profit pe cifra de afaceri.

”De ce nu dai Ordonanță de urgență plătească toate firmele impozit pe cifra de afaceri? Nu te lasă stăpânii tăi de afară? De ce închideți ochii când îți transferă profiturile în off-shore? Știi cum se cheamă cei care trădează interesele țării pe care o conduc, și mai ales ce va fi după? Nu veți scăpa, Ludovice, în primul rând de furia poporului îngenunchiat de voi!”, a scris senatorul Daniel Zamfir, revoltat, pe pagina sa de socializare, cu referire la solicitările făcute de Profi România.

(CITEȘTE ȘI: PRIMA LEGE DIN PACHETUL ”ANTI-CĂMĂTĂRIE” DEPUS DE SENATORUL DANIEL ZAMFIR A FOST VOTATĂ DE SENAT)