Semnalele subtile pe care i le trimitea Andreea Bălan lui George Burcea, pentru a-i da un ultimatum: „Ai fost doar o eroare”

Publicat: 11/03/2020 | 12:59

Vestea că Andreea Bălan și George Burcea divorțează a luat prin surprindere pe toată lumea. La numai câteva zile de când George Burcea fusese prins drogat la volan cu cocaină, Andreea Bălan a ieșit în spațiul public și a mărturisit că soțul ei și-a schimbat comportamentul în urmă cu aproape 3 luni, atunci când ei au fost, într-o vacanță, în luna decembrie. 

Se pare că lucrurile nu mai erau demult pe linia de plutire pentru Andreea Bălan și George Burcea. În luna decembrie, artista i-a transmis soțului său un ultimatum, după ce au trecut printr-o situație critică, în mariajul lor.

Mai exact, înainte de un eveniment monden, wowbiz.ro informează că Andreea Bălan și soțul ei ar fi avut o ceartă, iar în timpul evenimentului cu pricina ar fi încercat să zâmbească amândoi, în ciuda atitudinii reci pe care o aveau, unul față de altul. Mai mult, la una dintre postările sale, artista a postat drept descriere câteva versuri dintr-o melodie celebră de-ale ei, care făceau trimitere directă către George Burcea și prin intermediul cărora Andreea Bălan îi transmitea lui Burcea că trebuie să se schimbe, pentru ca lucrurile să funcționeze între ei.

”N-ai să mai găsești una ca mine

N-am să mai iubesc unul ca tine

Din mintea mea te-am șters deja

Se pare… ai fost doar o eroare” au fost versurile scrise de Andreea Bălan, în dreptul fotografiei cu ea și George Burcea.

Andreea Bălan a declarat în cadrul emisiunii Xtra Night Show că George Burcea și-a schimbat comportamentul în luna decembrie, atunci când artista a simțit că s-a răcit și că nu mai este afectuos cu ea.

”Din decembrie, George a lipsit de acasă cu nopțile, fără explicații. Iar la jumătatea lui decembrie, pe când Andreea Bălan avea deja tot felul de concerte programate, așa cum se întâmplă în acea perioadă a anului, el a început să încerce să provoace scandaluri în casă. Îi răspunea în doi peri, se închidea în tăceri opace, iar la un moment dat, chiar când ea se pregătea să meargă la un concert, i-a trântit, verde în față, că nu o mai iubește. Andreea a ajuns la concert, era pe lângă București, și abia s-a mai putut concentra la show-ul ei, se vedea că era afectată. Iar asta se petrecea pe 21 decembrie… iar de atunci, din rău în mai rău…”