Semnal de alarmă! Ce a pățit o casieră de numai 19 ani, din cauza măștilor de protecție: „Are dureri severe…”

Publicat: 06/06/2020 | 16:22

Românii sunt obligați să poarte măștile de protecție la locul de muncă, în spații închise și în mijloacele de transport în comun, până la data de 15 iunie, atunci când intră în vigoare noi măsuri de relaxare. Cu toate acestea, purtarea timp de 8 ore a măștii de protecție la locul de muncă poate duce la complicații, așa cum s-a întâmplat în cazul unei tinere de numai 19 ani, casieră la un supermarket. 

O tânără de numai 19 ani, casieră fiind la un supermarket, s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, din cauza măștii de protecție pe care este nevoită să o poarte în permanență, pentru 8 ore.

NU RATA – CE A PĂŢIT ACEST BĂTRÂN DUPĂ CE S-A URCAT ÎN AUTOBUZ, ÎN IAŞI, FĂRĂ SĂ POARTE MASCĂ DE PROTECŢIE! LINŞAT DE CĂLĂTORI: „VAI ŞI AMAR”

„A început să se simtă rău…”

Mama acesteia a relatat întreaga poveste a fetei sale pe Facebook, trăgând un semnal de alarmă cu privire la purtarea măștilor pentru o perioadă atât de mare.

„Fiica mea. 19 ani. Sănătoasă. Casiera la un imens lanț de magazine alimentare. A început să se simtă rău în urmă cu aproximativ două săptămâni. Dureri laterale și de spate. Greață .. Durere în piept. Medicul a trimis-o pentru radiografie toracică .. Ceva „s-a aprins” pe partea dreaptă. Trimisă pentru RMN. Tomografie. Ecografie a zonelor din spate și abdomen .. NIMIC .. În timpul lucrului nu a putut să respire. Dureri în piept. Grăbită la UPU, aflat în carantină. Testată pentru covid. De la sine înțeles că nimeni nu poate fi cu ea. Se dovedește pleurezie. .. O inflamare a exteriorului mucoasei plămânilor.

CITEȘTE ȘI – MINISTRUL SĂNĂTĂȚII A FĂCUT ANUNȚUL: CÂND SE VA PUTEA RENUNȚA LA MASCA DE PROTECȚIE

Se datorează faptului că poartă o mască peste 8 ore pe zi, 5-6 zile pe săptămână. Respirând propriile bacterii, dioxidul de carbon a provocat o infecție. Și acum are dureri severe. Trebuie să stea acasă. Nu veți vedea asta pe rețelele de socializare! Are 19 ani sănătoși. Și acum este legata de pat și se luptă să respire. Antibiotice. Steroizi. Tratamente de respirație.” este povestea tristă a tinerei de numai 19 ani, relatată de mama sa.