Semn de solidaritate față de medicii români care luptă împotriva coronavirusului. Va fi transmis, la ora 17.00, prin megafoanele mașinilor Poliției

Publicat: 28/03/2020 | 14:37

Sindicatul Europol, în semn de solidaritate cu medicii care luptă, în prima linie, împotriva coronavirusului – dar și pentru românii care stau în izolare și respectă carantina impusă de autorități -, a luat decizia ca astăzi, de la ora 17, Imnul de Stat al României să fie difuzat la megafoanele instalate pe mașinile de poliție.

Printr-un comunicat al sindicatului Europol, s-a transmis că polițiștii vor difuza, în întreaga țară, Imnul de Stat al României.

„În semn de mulțumire pentru românii care respectă „carantina” și stau acasă, polițiștii vor difuza, în toată țara, la ora 17:00, imnul României în megafoanele rampelor de pe autospecialele de poliție. Demersul aparține Centrului de Informare și Relații Publice – IGPR”, se arată în informarea a Sindicatului Europol care a fost postată și pe pagina de socializare.

(CITEȘTE ȘI: EXPERȚII AU EMIS UN AVERTISMENT CRUNT: CUM SE VA SCHIMBA OMENIREA ÎN URMĂTOARELE 18 LUNI, DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI)