Semn bun? A nins chiar de ziua ei! Ce a făcut imediat Gina Pistol

Publicat: 13/12/2020 | 09:55

Gina Pistol este însărcinată în al doilea trimestru, spre final chiar, iar anul viitor va aduce pe lume primul ei bebeluș. A mai rărit-o cu alte activități pe care la început le putea duce, ajutată fiind mai mult, acum, de iubitul ei, Smiley. A fost și ziua ei, a împlinit 40 de ani!

Și chiar de onomastică a nins pentru prima data în această iarnă! Iar Gina a imortalizat momentul, ba chiar s-a și lăudat că totul s-a petrecut într-un moment de cotitură al vieții ei. ”Poza de pe vremea când a fost zăpadă. Doar de ziua mea! ha!ha!ha! Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune”, a scris Gina Pistol în dreptul fotografiei în care apare se bucură de zăpadă. (CITEȘTE ȘI: CUM A SURPRINS-O SMILEY PE GINA PISTOL, DE ZIUA EI DE NAȘTERE: ”AM PLÂNS TOATĂ DIMINEAȚA”)

Semn bun? A nins chiar de ziua ei! Ce a făcut imediat Gina Pistol

Fanii nu au ratat ocazia de a o felicita, încă o dată, și de a o asigura de susținerea lor acum când e pe cale să devină mămică. ” Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă ofere tot ce este mai bun, alături de cei dragi dumneavoastră, pe acest pământ, mereu! La muuulți, mulți, mulți ani pe acest pământ! Cu ajutorul Lui Dumnezeu, să trăiți un infinit de ani pe acest pământ, alături de cei dragi dumneavoastră, cu tot ce este mai bun, pe acest pământ, mereu! Să fiți sănătoși și fericiți mereu pe acest pământ, cu ajutorul Lui Dumnezeu! AMIN️!”. (NU RATA: CE CADOU I-A FĂCUT SMILEY IUBITEI LUI, GINA PISTOL, DE MOȘ NICOLAE! „IATĂ CE AM GĂSIT ÎN GHETE”)

” Sunteți o mămică frumoasă și grozavă! Principalul lucru este să fiți fericită! Iar fericirea include aproape tot ce este mai bun în viața dumneavoastră: sănătate multă, noroc în orice, dragoste, mediul oamenilor dragi, dispoziție excelentă, bogăție și frumusețe deosebită!”, i-au scris fanii.