Selly, petrecere cu ștaif la 20 de ani! Tzancă Uraganul i-a cântat toată noaptea

Publicat: 28/02/2021 | 09:32

Sellu a împlinit vârsta de 20 de ani și a sărbătorit în mare stil. Tzancă Uraganul a întreținut atmosfera și i-a distrat pe invitați până în zori.

De ziua lui, tânărul a primit numeroase urări de bine din partea multor vedete din showbiz-ul românesc, dar și din partea fanilor săi înrăiți. Selly a închiriat o vilă, departe de agitația din Capitală și s-a distrat până în zori alături de cei mai buni prieteni și iubita lui. Invitații s-au simțit extrem de bine, mai ales că atmosfera a fost întreținută de nimeni altul decât Tzancă Uraganul.

Manelistul a venit special la ziua lui Selly ca să încânte lumea. Sărbătoritul a chefuit la maximum și a fredonat fiecare vers din celebrele melodii ale artistului.

Independent financiar de la 14 ani

Selly își câștigă de mult timp existența singur. Lucrurile pe care le face în mediul online i-au adus suficiente venituri încât să nu fie nevoit să le mai ceară părinților lui bani, de la 14 ani. Sumele pe care le încasează vlogger-ul din YouTube sunt destul de mari. Doar într-o singură zi poate să ajungă la 4.000 de dolari, dacă „prinde” un CPM bun.

Însă YouTube-ul nu este singura sursă de venit a lui Selly. Tânărul încasează sume consistente din multe direcții. El a fost cel care a pus bazele trupei 5GANG, ce are acum o mulțime de concerte. Pe lângă banii pe care îi face din prestațiile cu formația sau YouTube,  Selly a deschis și un magazin online de haine (al trupei). (NU RATA: SELLY, OFERTĂ TOTAL NEAȘTEPTATĂ DIN PARTEA LUI MIHAI GÂDEA! CE I-A PROPUS ȘI CUM A REACȚIONAT VLOGGERUL)

De asemenea, a lansat în cinematografe și filmul „5GANG”: Un altfel de Crăciun”,  care a avut vânzări record, ajungând cel mai vizionat film din România, din toate timpurile.