Selly, mesaj disperat către toți adolescenții. Cum îi învață celebrul vlogger să se protejeze de coronavirus: „Ar fi înțelept să…”

Publicat: 13/03/2020 | 18:00

Cine a spus că epidemia de coronavirus nu poate ține în casă și vedetele noastre? De câteva zile, Selly nu a mai părăsit locuința lui și este determinat să facă tot ce-i stă în putință pentru a se proteja de virusul Covid-19.

Pentru că îi place foarte mult să-și țină fanii la curent cu ceea ce face, dar și cu ceea ce gândește, celebrul artist a făcut un vlog educațional în care le-a explicat adolescenților ce pot face pentru a opri răspândirea coronavirusului.

Știm cu toții că Selly e pus mai mereu pe caterincă, însă epidemia de coronavirus din România i-a scos latura serioasă la suprafață și a făcut un vlog special, în care le-a povestit adolescenților că trebuie să stea în casă în această perioadă, pentru a evita să se infecteze cu virusul ucigaș.

De asemenea, Selly le-a spus că este bine să respecte normele de igienă și să ia în serios toată epidemia de coronavirus, însă să nu se panicheze nimeni, căci atâta timp cât fiecare dintre noi putem face un lucru mic în acest sens, epidemia va dispărea mai devreme decât credem.

„Zilele astea am văzut pe Facebook și Instagram niște meme-uri amuzante, dar se cam îngroaă gluma. Treaba asta e destul de serioasă. Cred că suntem încă în punctul în care fiecare dintre noi poate să facă ceva pentru a oprit acest virus.
E cel mai important să luăm treaba asta în serios, dar să nu ne panicăm. Virusul ăsta nu e o simplă răceală și se poate transmite extrem de ușor, trebuie să avem foarte mare grijă de sănătatea noastră. Ar fi înțelept să nu ieșim din casă, eu de 2-3 zile stau în casă.

Nu mergeți nicăieri, decât dacă este foarte urgent.
Dacă eu am putut să stau în casă, puteți și voi. Deci, ce putem face? E vital să ne dezinfectăm aptopul, tastatura, telefonul. Trebuie să evităm contactul cu oamenii. Cel mai e ok e să nu dăm mâna cu cineva. Coronavirusul este un virus care poate fi confundat cu o răceală severă, dar afectează mult mai mult sistemul respirator. Să aveți grijă la igiena voastră și stați în casă!” a spus Selly, în vlogul său.