Selly, mesaj de suflet pentru mama lui după accident

Publicat: 15/12/2019 | 14:46

Selly, cel mai cunoscut vlogger din România, și-a cumpărat o mașină de 70.000 de euro. La nici o lună după impresionanta achiziție, tânărul a făcut accident și bolidul a fost grav avariat. Acum, tânărul a transmis un mesaj de suflet pentru mama lui.

Volgger-ul a obținut de curând carenetul de conducere iar lipsa de exeperiență și-a spus cuvântul. Accidentul nu a fost unul foarte grav. Din fericire, Selly nu a pățit nimic, însă mașina, un Mercedes CLS 2019 450 4M, a fost destul de avariată. Se pare că cel vinovat de accident este Selly, așadar cheltuielile pentru reparația bolidului o să fie suportate chiar de el.

Cumpăna prin care a trecut l-a făcut pe Selly să vadă viața cu alți ochi și a transmis un mesaj de suflet pentru mama lui.

„Vă provoc din nou să apreciem împreună lucrurile frumoase și pozitive din jurul nostru. Astăzi aș vrea să vorbim despre profesorul vostru preferat. Încep eu. V-am tot povestit despre mamă mea că este profesoară de matematică și că tot ea este și profesorul pe care îl apreciez cel mai mult, în special pentru dedicarea pe care o are în această profesie și pentru faptul a investit extraordinar de mult timp în educația mea”, a scris Selly pe pagina lui de Facebook.