Selly, la un pas de bătaie cu un șofer! ”Adică mă ameninți?” / ”Băi, needucatule!” VIDEO

Publicat: 20/04/2021 | 19:49

Scandal uriaș în buricul Capitalei, iar protagoniști au fost Selly, Andrei Gavril, prietenul și colegul lui de trupă de la 5GANG, și un alt șofer care, după cum spune bloggerul, era vinovat. Cei trei s-au lansat intr-un tir de jigniri și amenințări, pentru ca, în final, Selly să fie cel care a cedat, plecând de la locul incidentului.

Andrei, care se afla în mașină, pe bancheta din spate, a postat pe Tik Tok înregistrarea video în care începe cearta cu un alt participant în trafic și care ar fi fost aproape să-i ”mângâie” bolidul lui Selly. Discuția s-a aprins aproape instantaneu. ”De unde ți-ai luat permisul? Să ieși, așa, la mine?”, îi spune Selly șoferului care coborâse din mașină și se apropiase vedetă, comentând. ”Băăă, dă-te-n p&%$ mea (intervine și prietenul lui Selly și îi adresează șoferului pe care-l crede vinovat aceleași injurii), păi, dacă ai ieșit, nu te uiți? Dacă eu am prioritate pe drum?”, a continuat bloggerul. (CITEȘTE ȘI: CÂȚI BANI CÂȘTIGĂ LUNAR SELLY DIN YOUTUBE. “E O MÂNDRIE PENTRU MINE!” CÂT VALOREAZĂ BRANDUL PE CARE L-A CONSTRUIT)

Selly, la un pas de bătaie cu un șofer! ”Adică mă ameninți?” / ”Băi, needucatule!”

Dialogul era departe de a se fi încheiat. Șoferul acuzat că a greșit în trafic reacționează. ”Băi, needucatule, vezi că mai suntem și vecini. Lasă, că vezi tu ce pățești!”, îi spune lui Selly, iar acesta ia foc. ”Adică mă ameninți sau ce p&%$ ,ea?”, reacționează Selly, iar prietenul lui urlă: ”Băăăăăăăă!” (NU RATA: RĂSPUNSUL GENIAL PE CARE SELLY I L-A DAT LUI VICTOR CIUTACU DUPĂ CE JURNALISTUL L-A NUMIT „PAPAGAL GONFLAT”: „E PE TINEREȚE. E PE…”)

Tot Selly avea să fie acela care a încheiat discuția aprinsă și care era să degenereze chiar. ”Doamneeee! Ți-am zis eu că s-a umplut Bucureștiul de gherțoi! Asta e ultima! Hai să mergem”, zice Selyy, în timp ce amicul lui țipă, din nou: ”Țăranii naibii!”