Selly l-a provocat pe Smiley la o discuţie despre coronavirus într-un LIVE! Sfaturile preţioase oferite de cei doi, dar şi ale medicului Mihail Pautov

Publicat: 19/03/2020 | 18:14

Selly, puştiul-fenomen aşa cum a fost supranumit, l-a provocat pe Smiley la o discuţie serioasă despre despre coronavirus! Având în vedere că amândoi sunt izolaţi la domiciliu de câteva zile, totul s-a întâmplat în cadrul unui live. Alături de sfaturile lor, primiţi câteva de la medicul Mihail Pautov, dar şi de la Matei Dima, alias BRomania.

Descoperă şi: Selly, mesaj disperat către toți adolescenții. Cum îi învață celebrul vlogger să se protejeze de coronavirus: “Ar fi înțelept să…”

Selly, interviuri cu Smiley, BRomania şi medicul Mihail Pautov despre coronavirus

Selly şi-a dorit să îşi informeze corect fanii şi, totodată, să îi ajute să depăşească mai uşor această perioadă critică… astfel, el a decis să facă o serie de interviuri live pe canalul său de YouTube, unde discută cu artiști, vloggeri, prieteni și specialiști din domeniul medical.

“Consider că e util ca în această perioadă să avem acces la informații corecte, care redau perfect realitatea, e important ca toată lumea să fie conectată la tot ce se întâmplă. Printre publicul meu există și foarte mulți copii, care își petrec timp pe rețelele sociale și care pot să cadă pradă cu ușurință dezinformării”, a explicat Selly la începutul video-ului de mai jos.

Citeşte şi: Scandal în mașina lui Cătălin Măruță! David și Eva i-au cerut să-l sune pe Selly la 7 dimineața de ziua lui! Cine a răspuns la telefonul vloggerului

Printre primii invitaţi ai săi s-a numărat Smiley: “Eu eram în America de la sfârşitul lui ianuarie şi cumva am primit foarte detaşat evoluţia pandemiei coronavirus până în momentul în care am venit că a ajuns în România şi am văzut că a ajuns şi în America. Şi Trump a făcut anunţul că nu mai zboară niciun avion din Europa înspre America şi atunci am zis: «Bă,…» – nu m-am panicat – «Bă, dacă se închid graniţele, rămânem pe aici două trei luni…». Am zis: «Hai să mergem acasă, stăm frumos cu familia, cu prietenii.». Măcar mai cunoaştem pe cineva… Pe acolo, prin America, eşti al nimănui, ştii cum e”.

Talentatul artist a mărturisit că decizia de a se autoizola îi aparţine în totalitate, pentru că îşi doreşte să îi protejeze pe cei dragi în eventualitatea în care ar fi contractat COVID-19, având în vedere că a schimbat două avioane când s-a întors în România şi a trecut prin tot atâtea aeroporturi.

“Ideea e că noi am auzit despre oameni care veneau din Italia, din Spania, despre răspândirea virusului şi noi nu veneam neapărat dintr-o zonă foarte afectată, dar am schimbat două avioane, am trecut prin două aeroporturi şi Şerban are copil mic acasă, noi, eu, personal, nu vreau să pun viaţa sau sănătatea oamenilor dragi în pericol, am ales să venim direct de la aeroport, am venit acasă şi rămânem aşa timp de două săptămâni ca să fim siguri că nu avem nimic. Şi după aceea începem să ne întâlnim cu oamenii, tot aşa, în cercuri restrânse.

Eu cred că, în momentul de faţă, e doar începutul izolării. Noi suntem destul de optimişti (…), pentru că nu este atât de periculos virusul în sine dacă îl iei cât este periculoasă răspândirea lui şi locarea societăţii, comportamentul oamenilor în societate, panica totală, frica. Cumva, cel mai important este să fim în siguranţă, dar să nu ne lăsăm doborâţi de frică (…)”, a mai povestit celebrul cântăreţ.

Află şi: Smiley a lansat “Spală-te pe mâini”, un ghid muzical despre spălatul corect al mâinilor

În clipul de mai jos puteţi vedea interviul complet făcut de vloggerul Selly cu Smiley, BRomania, dar şi medicul Mihail Pautov

“Acesta este motivul pentru care am început să fac această serie de live stream-uri. Un alt aspect este și acela de a arăta că noi ne putem distra și din casă. În fiecare live am câte 3-4 invitați, cu care discut de la distanță, prin Skype, facem glume, ne simțim bine, dar încercăm în același timp să le arătăm tuturor că putem reuși să stăm în casă în perioada aceasta și putem face tot felul de activități de la distanță, chiar dacă în mod normal avem vieți mai agitate, care implică întâlniri cu mulți oameni sau călătorii.

Aseară, în primul live de acest gen, am avut o discuție cu medicul Mihail Pautov. Eu mai făcusem un video despre coronavirus, dar am vrut, pentru publicul meu, pentru miile de oameni care se uitau în direct la noi și pentru sutele de mii care au revăzut înregistrarea, să ofer și părerea unui specialist, a unui doctor care în acest moment se află în luptă cu virusul în spitale și care îi poate informa pe cei tineri legat de ce ar trebui să facă atunci când au simptome asociate cu coronavirus, legat de cum ar trebui să se protejeze și să se informeze din surse oficiale”, a mărturisit carimaticul vlogger la începutul live-ului de mai sus.