Selly a făcut-o praf pe Vulpița! Cum a făcut liderul 5Gang mișto de vedeta de la Acces Direct: „Nu mă uit la porcăriile astea”

Publicat: 04/03/2020 | 12:23

Pentru că Vulpița a devenit o vedetă în adevăratul sens al cuvântului, Selly și Diana de la 5Gang s-au gândit să o includă într-o provocare de zile mari, în cadrul unui vlog: smash or pass. Smash or pass =  două persoane își dau exemple una altuia de personaje celebre de sex masculin și feminin, iar dacă una dintre ei alege smash pentru vreun nume înseamnă că îi place vedeta respectivă, însă dacă alege pass, e ca și cum ar zice: următorul, că ăsta nu-i de mine!

Smash or pass au făcut și Selly și Diana și printre numeroasele persoane pe care i le-a enumerat blondina de la 5Gang s-a regăsit și cel al…Vulpiței din Vaslui! Uimit de cele auzite, Selly a mărturisit că știe cine este, dar nu se uită la așa ceva și nici nu înțelege cum a devenit Vulpița o vedetă.

„Vreau să-ți spun că în momentul de față este mai vorbită decât tine peste tot, la televizor, pe internet, pe Tik Tok…” i-a spus Diana lui Selly, despre Vulpița.

„Nu există, nu are cine” a replicat liderul 5Gang, cu zâmbetul pe buze.

„Ai auzit de Vulpița?” a completat Diana.

„Care Vulpița? Gen aia care e la Acces Direct? Nu-mi aduc aminte cum arată Vulpița, nu-mi amintesc, e ceva bombă sexy? Am auzit pe cineva discurând despre Vulpița, nu mă uit la porcăriile astea! Un mare pass. Ia uite-o mă pe Vulpița cu vaporul de sushi.
Vreau să știu de ce este vedetă…Un pass pentru Vulpița” a încheiat Selly.