Selly a demonstrat că este numărul 1! I-a făcut iubitei o surpriză ca în filme, de Ziua Îndrăgostiților: „Îmi tremură picioarele”

Publicat: 15/02/2020 | 19:28

Tânăr, talentat și greeeeu de egalat de toți ceilalți vloggeri de la noi! De Ziua Îndrăgostiților, Selly i-a făcut iubitei sale, Smaranda, cea mai mare surpriză cu putință! Pe cel mai mare ecran din Craiova, adolescentul a scris un mesaj emoționant pentru fata care l-a schimbat și alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. 

Pentru că ieri a fost Ziua Îndrăgostiților, Selly a avut o super-idee de a o surprinde pe Smaranda, iubita lui. Vloggerul a pus la cale ceva inedit, pentru care a avut nevoie de ajutor din partea celor de la Netflix, din partea prietenilor, dar și din partea unei echipe de filmare, care a surprins totul pe camerele video. Sub pretextul că își scoate iubita la masă, Selly și-a dus planul la bun sfârșit și a pus-o pe Smaranda în fața faptului împlinit.

Pe cel mai mare panou din Craiova, vloggerul a postat următorul mesaj: „N-am îndrăznit să sper vreodată că cea mai mișto iubită o să-mi fie și colegă de bancă. Te iubesc, sufletu` meu”, iar reacția Smarandei a fost una pe cinste! Adolescenta de-abia și-a putut ține în frâu emoțiile, iar în momentul în care prietenii lui Selly au apărut și cu un buchet imens de trandafiri roșii, Smaranda a lăcrimat de fericire. Selly a filmat totul și a făcut un vlog pe cinste, pentru toți fanii lui de pe Youtube. Înainte de cele întâmplate în Craiova, vloggerul le-a spus tuturor cât este de emoționat și că de-abia așteaptă să vadă care va fi reacția iubitei sale, la o astfel de surpriză.

„Pentru vlogul ăsta am emoții foarte mari pentru că suntem pe punctul de a-i face iubitei mele, de Valentine`s Day, pentru că filmăm pe 14 februarie, cel mai mare prank. Nu este regizat și este totul pe bune. Am înspatele meu o echipă care mă ajută. Surpriza pentru Smaranda va fi pe panoul acesta imens din spatele nostru.
Ea nu suspectează nimic. Noi nu ne exprimăm sentimentele și am zis că acum este timpul să fac acest lucru și să exprim sentimentele pe cel mai mare panou care există în Craiova.
Am sunat la Netflix și oamenii au fost foarte receptivi la ideea mea și m-au ajutat” a spus Selly, înainte de a începe totul.

„Nu creeed! Ne filmează cineva?” a fost reacția Smarandei, la vederea mesajului de pe panoul imens din Craiova.
„Nu ne filmează nimeni…stai liniștită! Băieți, bateți surpriza asta, vă rog! Îmi tremură picioarele, jur! Am avut emoții! Te iubesc, puiul meu!” a mai spus Selly, în timp ce și-a sărutat iubita.